Ont!

Just nu känner jag mig som 100 år, jag har både fått ryggskott och tennisarmbåge, det gör så ont att jag bara vill kräkas. På måndag har jag fått tid till sjukgymnasten för armen, hoppas att hon har tid att kolla ryggen me, det vore toppen. Jag har inte någon lust att vara hemma från jobbet.

Lördag!

Underbara lördag förmiddag,jag ligger fortfarande i sängen och är helt ensammen hemma, inte några pojkar och inga djur. Börje är hos Niklas och Emelie, han åkte dit igår em eftersom vi skulle ut med Jörgen och Karen, jag ville inte att Börje skulle vara ensam hemma och att vi skulle slippa ha någon tid att passa.

Det var riktigt skönt att inte behöva tänka på tiden.   Vi var på AW och träffades vid 18,vandrade runt på lite olika ställen , allt var fullt men till sist fick vi bord på Plaza där vi åt, pratade och hade trevligt.

Innan vi for hem tittade vi alla in hos Sofia och blev bjudna på en god drink, nice.

Nu ska jag gå upp och göra ett ryck i röran som vi har här hemma, hoppas att det blir ordning snart.Islandshästar!

I lördags var vi ett gäng tanter som var ute i Oviken och red islandshästar i det vackra höstvädret, åh vilken toppen dag vi hade, jag hoppas att vi kommer att göra om det i vår.

Mera bilder!


Det är första gången som jag laddar upp bilder från min Air och det var inte det enklaste men som sagt man lär sig hela tiden.              Några bilder på mina gulliga svärföräldrar hemma i Grekland.

Ernst!

Dagens Ernst citat!

"Färgen är som en mogen äldre kvinna som klarar sig på egen hand"


Grekbilder!

Här kommer lite utlovade bilder ifrån vår bästa greklands resa hittills!

Hängig!

Sedan jag köpte mig en ny egen data så sitter jag nästan inte alls vid datan, konstigt det där. När bloggade jag senast det var jätte länge sen, jag har inte berättat något om vår underbara resa i Grekland eller lagt upp några bilder men jag lovar att det kommer att komma så småning om.

Idag känner jag mig, trött, irriterad och hängig, jag ska krypa ner under täcket och sova en stund så försvinner det kanske.
RSS 2.0