Blommor!

Idag har jag handlat hem och planterat lite sommarblommor, det blir genast lite trivsammare att vara på verandan. Jag köpte även sittkuddar som vi kan ha på framsidan när vi sitter där och äter vår frukost eller tar förmiddags kaffet.

Härligt att solen och värmen har hittat till oss också, nu ska jag gå ut en sväng med Börje.

Ont i skallen!


Gotland!

Alldeles nyss så bokade jag min sommarbiljett till Gotland, jag är så glad och längtar redan. Jag tror att tiden kommer att gå fort eftersom vi har en hel del roligt att se framemot, snart är det Alex stundent, ska bli så roligt att många av familjen kommer och sen är det midsommar med syster och man som dyker upp.

6 Maj!

Var tog våren vägen som var hos oss förra helgen ? Jag vill inte ha snö och slask något mera för jag har plockat bort det mesta av mina vinter kläder.      Har insett att jag måsre skaffa mig en tunnare mössa som jag kan ha den här årstiden och även på sommaren, det är inte kul att cykla iväg på morgonen och det bara är ett par futtiga grader, det blir kallt om huvudet när jag racar på, Valdermar gillar att ha fart när han ska ta mig fram.Igelkott!

I morse när vi skulle ta oss en liten promenad så hade fru Igelkott hittat fram från sitt vinter bo, toppen. Hoppas att hon har lika många ungar som förra sommaren, nu väntar en härlig årstid!

RSS 2.0