Filmer!

Igår kväll blev det två filmer här hemma, men jag såg bara en. Filmerna som vi såg var This is it och Avatar, jag kan säga att det var inte någon film i min smak men det kan kanske bero lite på att det var otextat och det var svårt att förstå deras egna språk, jag kanske ska ge den en chans till vi får se. This is it kan jag nog se hur många gånger som helst som jag har skrivit förr så gillar jag ju MJ väldigt mycket och ju mer jag ser och lär om honom så blir det bara mer och mer som jag tycker om hans musik.

Skor!Idag har vi varit på stan och handlat snygga skor till Alex ocht till kommande kalas och fester som vi ska gå på. Nu har vi ''bara'' kostymen kvar, Alex provade en super snygg Johan Lindeberg, det blir troligtvis den:)


Chinamat!Ibland har jag allt bra tur, som idag. Sofia har bjudit mig på chinamat, mm vad gott det va. Alex och Marie var också me, nice.


Juldag!

       Nu sitter jag här framför datan igen, det är juldagskväll allt är över. Jag vill TACKA min familj för en riktigt bra JUL och julklapparna är jag riktigt, riktigt glad över.

I eftermiddags tittade Anette förbi med sina två flickor det var roloigt att träffa dem synd att det blev så kort men det kanske kan bli snart igen.

New York!


Stan!Idag åkte vi in till stan som så många andra och gjorde lite julklappsköp, hoppas att barnen blir glada och nöjda med det dem kommer att få.


Glögg!Graderna har
smugit sig ner på -13 , det var riktigt kallt om näsan nu när vi var ute. Jag ska värma mig med en dusch och lite varm glögg och kanske en pepparkaka eller två.


Snö!

   
  Äntligen, äntligen har det kommit lite snö och jag var glad över att få skotta vår lilla framsida,jag har faktiskt längtat, nu har jag fått lite julkänsla, jag kanske borde gå och värma mig lite glögg.

Lucia!Idag är det Lucia och Tredje Advent. Jag har inte sett röken utav ljusets drottning inte ens på TV men det kanske blir lite senare på dagen.       Idag har jag gjort glögg, mmm så god och doften är underbar.


Advent!Det har varit en stillsam 2:a advent, nu ska vi kvällsfika med barnen, tyvärr är inte Niklas hemma och det är han som har namnsdag idag.


Lördag!


Imorgon är det andra advent oj vad tiden rinner iväg.
Den här veckan har jag jobbat tillsammans med Sofia , det har varit riktigt roligt tycker jag.
Igår kom Niklas hem från Stockholm, tyvärr har  jag inte sett honom något men det är väl så när kidsen blir stora, de har sina egna liv.
Nu ska jag knalla ut med vår hund och hans hundkompis Spencer.


RSS 2.0