Påsk fixar!

Lördag och jag är ensam hemma, idag gör det mig inte så mycket för jag håller på att fixa lite inför påsken då fam Eklund kommer och hälsar på oss, det ska bli jätte kul, lilla Max har aldrig varit här, nu håller vi tummarna att alla håller sig friska och att solen kommer att skina på oss.

Gotland!

I helgen som gått så har Kostas och jag varit nere på Gotland, det var intensiva men mycket trevliga och bra dagar, trots att syftet med resan inte var den trevligaste. Det var bara 12 år sedan som Kostas var nere på ön.Kängor!

För ett par veckor sedan upptäckte jag att mitt skosnöre på mina kängor var lite dåligt och att jag var tvungen att gå ner på stan och köpa nya, sagt och gjort knallade jag ner på stan och ramlade in på Naturkompaniet och hittade ett par kängor som jag ville ha, så det blev inga nya skosnören utan ett par nya kängor.    Dem sitter som en smäck på foten och hundpromenaderna går så mycket lättare nu.

Gotland!

På torsdag skall Kostas och jag åka till Gotland och förhoppningsvis möta våren. Jag har inte varit hemma på ön den här årstiden på över 20-år så det ska bli härligt.

Istanbul!

Sitter och tittar på resor inför den stora dagen i höst.  Nu har jag fått ögonen på Istanbul och hittat en resa till ok pris, vi får se vad det blir, det är aldrig fel att drömma.

I-phone!

Dagens dilemma ska jag eller ska jag inte köpa en I-phone 4S. Jag tappade bort min HTC förra veckan när vi var på isen och hade en toppen dag. Var utan lur ett par dagar och nu har jag fått låna Alex gamla I-phone och trivs bra med den. Det som gruvar mig är att det är så mkt pengar som det gäller, ska suga på karamellen en stund.
Solig söndag!

Förra söndagen när solen strålade som mest åkte vi in till staden för att hämta hem Börje som hade varit hemma hos Niklas och Emelie hela helgen. Vi bestämde oss för att promenara hem på isen eftersom inte Börje gillar att åka bil, sagt och gjort det blev ett par trevliga timmar ute men tyvärr med en borttappad HTC, lite skavsår och en ordentlig förkylning som har hållit mig hemma sedan i tisdags, det kostar att ligga på topp.Kaos!Fram till nu har jag aldrig förstått varför man skiljer sig när det händer tråkigheter inom familjen, jag har alltid trott att man klarar att gå igenom smärtsamma saker att man binds samman, men jag förstår att så enkelt är det inte.

Jag önskar att livet vore enklare!

RSS 2.0