Börje !Grattis till vår Börje som blir två år idag! Han har fått ett hundben som redan är uppätet, det gick med en väldig fart,oj vad gott det var.


Längtar!

Lördag förmiddag och jag har varit ute på en lång Börjepromis, det var skönt jag tänker så bra när jag går där med min vovve. Idag gick jag och tänkte på att jag saknar Sofia jätte mycket. Tidsmässigt har vi varit ifrån varann längre men det känns annorlunda nu. Jag hoppas att Sofia och Marie har det riktigt bra och kul på sin lilla tripp. Ibland kan jag ångra att jag inte gjorde någon lång resa innan jag skaffade familj men jag kanske får tillfälle till det senara i livet.

Bebis!

Idag har jag blivit gammelmoster till en liten kille, så jätte roligt. Hoppas att jag snart kommer att få se den lilla krabaten.

Arbetsdag!

Ja då har jag gjort min första riktiga arbetsdag på Odenslundskolan, jag tror nog att det kommer att bli jätte bra bara jag blir lite varm i kläderna och det tar väl ett par dagar.  Lagom stor skola i mitt tycke.

Mobil!

 
Igår så åkte Alex och jag in på stan för att göra lite små fix, vad tror ni att det blev för min del, jo en ny mobil, så nu är jag ägare till denna röda lilla sak, jag tror att jag tycker om den.

Visdom!

Den ända människan du kan ändra på är Dig själv!

Ny bakadtbröd och återkomst!När jag kom hem från jobbet så bakade jag 2 limpor och jag hoppas att Niklas och Alex kommer att uppskatta det nu när dem kommer hem ikväll. Ska bli skönt att få hem de små rara liven, jag lovar att det kommer att vara prcis som vanligt redan imorgon med lite tjafs och gnat, men det är väl så det ska vara i en familj.

Slut!


Ja då börjar det att närma sig slutet på mina ensamma veckor här hemma, pojkarna kommer hem sent imorgon kväll och jag får vänta ett par dagar till innan Kostas dyker upp. Det har gått över förväntan att vara själv, jag hade verkligen målat upp FAN på väggen, men det var inte så illa, jag kan göra om det men inte så länge som 3 veckor. Nu hoppas jag att dem kommer hem hela och glada över sin resa och glada över att komma hem.

Klokt!" Det är ett ständigt jagande efter allt vi vill ha istället för att njuta av det vi har "

Furillen!Furillen är en vacker plats på Gotland, ljuset där är mycket speciellt , ja hela stället är speciellt , det måste beskådas på plats, det ser inte särslilt kul ut så här på bild, men åk dit och njut av naturen.

Lycka!Vad är LYCKA! En del tycker att det är att ha en bra karriär och tjäna en god lön, men det är inte så svårt att utbilda sig och hitta ett väl betalt jobb,riktig Lycka för mig är att ha ett gott liv såsom att hinna med sin familj, inte springa genom livet , kunna nöja sig med det lilla, som på bilden att bara kunna ligga i hängmattan och höra havets brus, se tallarna som vajar och molnen som seglar övet himelen.

Tvätta!Idag tyckte jag  att det kändes så trist att det aldrig blir någon tvätt när man är själv så jag var tvungen att hitta rätt på lite smutsiga kläder så jag bara hade anledning till att få TVÄTTA, då är det nog riktigt illa men så är läget just nu.

1 vecka!Nu har jag varit ensam i 1 vecka,tänk utan man, barn och bil i en HEL vecka (än är det inte slut) Vilken saknar jag då mest?! Mina barn kan jag sakna så att det gör riktigt ont i hela mig och tårarna kan komma när jag kollar in på deras bloggar. K saknar jag på ett annat sätt det är en annan längtan och saknad, jag vet att K alltid finns runt mig, men hur är det med barnen?!                Jag längtar efter att köra lite bil också.

Smutron!Finns det något somrigare än att plocka smultron på ett strå och sedan stoppa dem i munnen och bara bluda och känna den söta smaken. Igår for jag ut till Marieby och fick känna denna somrighet, jag har aldrig plockat så mycket, det var alldeles rött runt omkring oss, det var roligt.

Korsord!Nu när jag är ensam har jag hittat en ny rolig sysselsättning, att lösa korsord. Jag började med det lättaste och sakta men säkert har svårighetsgraden ökat. Man lär sig alltid lite nytt på varje korsord och det är många saker som är återkommande.

Jordgubbar!Idag har Börje och jag varit nere och pallat jordgubbar, mmm så gott det är, jag åt så många att jag har ont i magen nu, men det är det verkligen värt!

Ensam.....

Ja nu har jag varit i ensam i drygt 12 timmar och det är förbannat trist, nu är det bara ja jag vet inte hur många timmar, jag tror att jag ska vara ensam i 3 veckor. det är tur att jag har Börja och Herbert, det är inte lika ensamt då.

Yran!

Jaha då var 09-års YRA till ända och vad ska jag säga om den?!  Att jag känner att det inte är lika roligt längre, har jag blivit äldre och mognat eller? Det ända jag gjorde som är tradition är att äta kolbulle nere i Badis, för övrigt var jag inte ens nere på stråket.        
Kollade på Lena & Orup igår jag gillar dem, det har ja alltid gjort , kul att ha sett dem live nu.  Var in en sväng på INTIMAN, blev glatt överraskad av Lovisa Lindström. Blev lika besviken på Lady Gaga som jag blev glad över Lovisa!

Bilder!
Hur underbart är det inte på min hem ö!?

RSS 2.0