Midsommar!

Nu har även midsommaren rullat förbi, vi har haft jätte trevligt med släkt och vänner.  Det började i onsdags när syster med man kom från Gotland. På torsdagen kom barnen hem och Sofia hade köpt hem två målardukar som vi alla skulle måla på, jätte roligt.  Under middagen dök Classe Wass med kollega upp, verkligen skoj, jag har inte sett Classe på över 10 år.
 
 

Jordgubbar!

Idag har jag ätit sommarens första jordgubbar!Sommarlov!

Nu är det snart sommarlov men jag har tagit på mig att jobba tre veckor, men vad gör det när jag iallafall har sju veckors ledighet!

För en vecka sedan tog Alex studenten, finaste killen.


Nedräkning!

Nu har nedräkningen börjat först att herr Grek och Niklas kommer hem på onsdag natt med flyget och sen att min "hjärt" syster kommer.      Stina kommer någon gång under eftermiddagen på onsdag jag har inte riktig koll på när han landar, det ska bli så roligt att hon kommer. Kul att vi hinner få några ensamma timmar innan de andra ramlar in.

Håller mina tummar hårt att vädret ska bli bättre till studenten, vad gör vi annars och stackars Alex.

Tvättis!

Idag måste jag verkligen börja att göra lite nytta inför nästa veckas student firande, jag har börjat med att gå till tvättstugan för att få bort all tvätt som jag inte vill tvätta här hemma, sedan har jag skurat båda badrummen, känns helt ok nu att jag kan hänga här vid bloggen en stund.

 


RSS 2.0