Söndag med lite pyssel!

 
En skön dag med lite små fix och lite pyssel, håller på att sätta på pärlor på mina hörlurar, kan bli snyggt eller iallafall kul grej så länge det varar.
Försöker även att hitta lite bra musik till min nya spellista, inte lätt att hitta i allt utbud som finns.

Hurra, hurra!

Idag har jag firat herr Grek som fyller 52 år, det har bara varit vi två och det har aldrig hänt förr under alla våra år tillsammans, en ovanlig känsla, jag vet inte riktigt vad jag tycker om det.
Morgonen började med frukost, blommor och present på kvällen köpte vi hem restaurang mat och tårtbitar från Törners.


Vindruvor!

De två senaste gångerna som vi har åkt ner till Grekland har varit i samband med att druvorna ska plockas och göras till vin, lite kul att få ha varit med om det och vilket jobb, det tänker du verkligen inte på när du går in på Systembolaget och plockar ner dina flaskor i korgen.
Det är synd att de inte säljer speciellt många Grekiska viner på Bolaget, det finns så många goda, både rödaoch vita.
 
 


Hemma!

Nu har vi kommit hem till Östersunda och det känns helt ok att livet kommer att rulla igång i sin vanliga lunk igen imorgon, jag mår faktiskt bäst i den vanliga vardagen, låter trist men så är det.


Arland!

Sitter på Arlanda och väntar på att tiden ska bli tågdags för avfärd mot Östersunda, jag vill vara hemma nu. Resan har varit lång, vi startade hemma i byn kl 14:00 och kommer inte att vara hemma förrän tidigast 13.20.

RSS 2.0