Ny termin!

Ja imorgon börjar en ny hösttermin och jag börjar att jobba efter 7 veckors härlig ledighet. Det är lite ångest att börja men när jag väl har kommit till skolan så vet jag att det känns bra.

Jag som hade hoppats att min sista lediga dag skulle erbjuda vackert väder men inte det har spö regnat hela dagen och det har varit en halv trist dag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nya skor

 
 
Idag har jag varit och köpt nya joggingskor, Nike, hoppas att jag kommer att använda dem till det som tanken va, små provade lite på hundpromisen och det kan funka bara jag tar mig i kragen
 

Äntligen!

 
Igår så hade Kostas och jag en super bra dag tillsammans i det underbara vädret, vi packade ner lite i kaffekorgen och badkläder och cyklade ner till "vårt" ställe nere i Ope. Börje låg i vattnet mest hela tiden som ett litet barn, Kostas fiskade och jag bara slöade i solen och badad lite. Efter tre timmar var vi nöjda och tog oss hem för att fixa i gång grillen, det var jag som var kvällens grillmästare.
 
 

Hemma!

 
Nu har jag kommit hem till vanliga vardagen igen efter min lilla semester på Gotland och i Stockholm. Jag är jätte nöjd med min tripp det ända är att det går alldeles för fort och att det är långt till nästa sommar. Som väl är har jag några små turer inplanerat redan, då känns det lite lättare.
 

Lämna Herrvik!

Nu står väskan packad och väntar på att vi ska ta bussen in till Visby, tack Herrvik för denna sommar, ses igen.

Kuppen!

Nu tror jag tyvärr att jag gått sista rundan runt Kuppen för i sommar, imorgon åker vi in till stan för att sedan åka till Stockholm för vår årliga "nanny" vecka.
Jag har verkligen haft sköna dagar på ön i sommaren det har jag alltid.  

RSS 2.0