Resa!



Nu är väskan packad, jag hoppas att jag inte har glömt något, men skulle jag ha gjort det så finns det att köpa hemma i grekland i den lilla byaffären. 
I den affären så finns det allt och det är riktigt roligt att gå dit och handla.
Nu kommer jag inte att blogga förrän vi är tillbaka hemma i kalla Jämtland, det skulle vara om jag får för mig att gå på Internet cafe nere i stan.


Blogg!







Förhoppningsvis så kommer Vasso hem och hjälper mig att fixa på bloggen så att den får ett nytt utseende ,
den har ju sett lika dan ut sålänge som jag har haft den.
 
 


Vår tur!





Nu borde det väl vara vår tur och lycka!


Lördags tankar!



Känner mig lite less och uttråkat, borde väl inte göra det för om en vecka är vi ju i Grekland, borde vara pepp. Som det känns nu så vill jag inte ens fara kan lika bra stanna hemma och köra på i den vardagliga lunken, håller tummarna trots allt att det kommer att bli SUPER när vi väl har packat väskan och är på G.

Jag vill åka till New York!


Tunika!

En skön lördag då det inte händer så mycket, vi har äntligen fått iväg TACK-korten, det känns skönt för nu är firandet avslutat, nja vi har ju en del presenter kvar att utnyttja och det ser jag framemot.

Vi var en liten sväng på stan, jag köpte mig en ny tunika på MQ som jag är mycket nöjd med. Skulle ha handlat nya kuddfodral men hittade inte något som föll mig i smaken men det kommer väl in mera, jag vill ha lite nytt till vardagsrummet så att det blir lite höstigare.

Nu ska vi fixa middagen, Sofia är hemma idag igen så vi ska äta kött, igår fixade Sofia taccos. ( hon kan laga mat om hon vill)

7 oktober!



Inte fullt så här somrigt har det varit idag men nära på. En helt fantastisk eftermiddag, jag har  bara haft tröja jeanskjol och jag var barbent, ja rätt, BARBENT och det är den 7 oktober. Är det en sådan här dag som kallas Brittsommar?!


Längtan!



Hösten och vintern har knappt börjat och jag längtar redan efter en ny sommar. Jag önskar att vi får ett härligt väder när vi åker till Grekland så att det blir lite påfyllning av sol och värme.


Lampa!




Japp idag har jag kunnat byta H 7-lampan i bilen ,känner mig mycket stolt faktiskt!


Morotskaka!



Nu finns det inte någon återvändo till sommaren, bara i minnet. Idag har jag slängt uteblommorna på komposten så nu måste jag fylla blomlådan med något höstigt, jag får leta i skogen när jag går på promis nästa gång.

Jag har bakat en morotskaka som vi ska ha till i eftermiddag, kanske dyker det upp någon kaffegäst.


Fredagslycka!



Fredagslycka för mig kan vara något så enkelt som att Sofia och Alexander sitter hemma och hänger vid köksbordet och spelar lite musik, snackar och bara är.


RSS 2.0