Herrvik!

Jag är så glad att äntligen vara på Gotland, Herrvik, jag har längtat så och det är skönt att få sol och gotlandsblåst på sig.
Vi har hunnit med så mycket redan, första kvällen var vi ute på Holmen och badade i grottorna och gick upp i gamla fyren och drack kaffe. När vi skulle åka hem blåste det upp så turen blev lite guppig.

Vill ha.......

Jag vill ha sol,värme och hav nu, jag har frusit alla dagar under mina snart två veckors ledighet. Herr Grek frågade mig vid frukost om vi inte kunde åka till Grekland nu i aug/ sept istället för till Peking i november och vad svarar man på det?! Det är två helt olika saker men som det känns just för stunden så är Greklans väldigt lockande.
 
 
 

19 Juli!

Solen skiner på oss idag, men den värmer bara om man sitter där det inte blåser, vad hände med sommaren i år, varför vill den inte komma till os på riktigt? Jag ska kanske inte klaga eftersom jag har 5 1/2 v kvar av min ledighet.
Om en stund ska jag göra i ordning lite middag, kött, sallad, feta och till efterrätt naturligtvis jordgubbar, kan frossa i mig nästan hur mycket som helst, det är bäst att passa på.


Stryka!

Idag har jag stått och strukit en liten stund, alltid innan jag väl kommer till skott så tycker jag att det är trist, men när jag väl står där så är det ganska rogivande och det luktar gott också.

Veterinären!

Idag har Börje fått göra saker han inte tycker om att göra, åka buss till veterinären, få en spruta och sen bli tillsagt att gå ner i vikt. Börje ska tillbaka och väga sig om ca 3 v. På vägen hem i bilen låg han och tryckte sig mot mig med hela sin kropp och tyckte att livet var hemskt.
 
 

Bo in sig!

Igår så köpte jag mig en ny nessisär, äntligen, jag har tittat på den i över 1 år och nu slog jag till. Jag kan inte påstå att jag inpuls handlar.
Idag ska jag börja att flytta in i den och hoppas att det kommer att kännas bra, jag gillar inte när man inte trivs med sin ''nessi'', om 10 dagar ska vi resa bort och vara med varann i nästan 3 v. och då måste det kännas ok.
 
 

Filmrullar!

Nu har jag sett alla 6 nya rullar om Annika Bengtzon, vad ska jag titta på nu? Jag hittar väl alltid någon film att titta på, utbudet är ganska stort.
 

Filmdag!

Idag kommer jag att ha pyjamas och filmdag, helt ok den första dagen på semestern. Håller på att ta hem några filmer, hoppas att det är något sevärt.
 

Stillhet!

Det är så underbart när alla har gått in och stängt sina dörrar, att sitta ensam i tystnaden med bara fåglarna som sällskap och dofterna som naturen ger, det ger kraft och livenergi.


Maskrosor!

Jag har hittat en ny favorit blomma, maskrosen, den är så vacker i alla sina olika stadier.


Gillar inte!

Jag gillar inte hur det ser ut nu här på bloggen, jag tycker att det är krångligt, eller är det jag som är lite trög fattad.
 
I kväll ska vi på 18- års middag, det ska bli jätte trevlig, hoppas att det blir något med jordgubbar på menyn, jag är så sugen.
 
 
 
 

RSS 2.0