Tack!


Tack för att Ni har gjort mitt hjärta varmt och glatt idag!

Börje!


Med tunga steg ,trötta ögon och med en vilja som inte finns ska jag nu gå ut med Börje, det var länge sedan som det kändes så här motigt att klä på sig för att gå på en promenad, det blir säkert bra bara jag kommer ut.

Sommartid!

Ja då var det då dags igen för sommartid,härligt! Men idag har jag då verkligen inte känt något utav sommaren, det har varit snöigt,kallt och grinigt, tur att det finns film att titta på. Idag har vi sett på Clintans senaste film, Gran Torino, tänkvärd och bra. Tack för lånet!  Nu ska jag förbereda mig för veckans jobb, har lite ont i magen, jag vet ju inte var jag ska jobba någonstans. Ha en bra kväll!

60 minuter!


Ja jag ska faktiskt ta mitt ansvar och släcka ner i en timme ikväll. Vad lite man måste göra och det kommer att betyda så mycket. Jag hoppas att det är många som tar sitt förnuft till fånga.

Hjälp,New York!Nu har jag suttit vid datan ja jag vet inte hur länge och kollar på resa till New York. Jag blir snart tokig det finns ju hur mkt som helst att välja på, hur man ska bo,var ska man bo, vad ska man göra. Jag som aldrig har varit där skulle verkligen behöva lite tips och hjälp.

Våfflor!

Jag glömde att skriva igår men det kanske var för att jag var upptagen med att grädda våfflor till man,barn och flickvän, det tar lite tid att fixa våfflorna men det är det verkligen värt, åh jag tycker att det är så gott med en gräddklick och igår hade jag salmbärssylt på . (för den som inte vet så är det en sylt från Gotland,så god) Nu kommer jag inte att äta det förrän nästa år, det är som med semlorna en gång om året räcker och då kan man frossa i det.


Sjuk!


Nu ligger jag i sängen och bloggar,det har jag aldrig gjort förrut, lite obekvämt må jag säga. Brevid mig har jag en sovande Herbert,ganska så gosigt. Idag har jag gått hem ifrån jobbet mår inte så jätte bra ont i hela kroppen och mår illa, det går kanske över om jag sover en stund, jag ska göra det när jag har skrivit klart det här.

Söndag!

Den sista tiden har jag fått dubbla känslor vad det gäller söndagar. Den första och underbara känslan är att man verkligen kan bara slöa inga måsten,strosa i pyjamas halva eller varför inte hela dagen, ta en lång varm dusch, ligga på soffan och läsa eller kolla på en bra film. Den andra känslan som jag aldrig hade när jag jobbade på Ängsmon är att NEJ imorgon är det MÅNDAG, jag vill inte ha den känslan i kroppen. Hur ska jag få bort den?

Lunch!

Jag hade bestämt igår när jag kom hem och låg i sängen och hörde på takdroppet att jag INTE skulle kliva upp förrän på måndagmorgon när väckarklockan ringer halv sex, men blev det så NEJ, så länge jag inte bara har mig själv att tänka på så funkar det inte.   Sov länge ända till 9, klev upp åt lite frukost för att små fixa lite innan vi for på lunch som hela familjen var med på , ja Niklas kom tyvärr inte. Vasso och Lollo hade en jätte fin lägenhet ja och med nya tapeter blir det kanon. Tack för trevlig stund och God lunch, det gör jag gärna om!

Jobb!

Äntligen torsdag och bara en jobbar dag kvar den här veckan. Det var länge sedan som jag längtade att veckan ska ta slut, jag som alltid gillar att jobba men den här veckan har varit för mycket. Jag har varit på 4 olika ställen den här veckan, först startar jag dagen på Sporthallen och efter några timmar ska jag packa ihop och fara någon annanstans, det är påfrestande, ja, ja snart är det påsk och lite längre ledigt jag får väl se fram emot det.

Takdropp!


Solen värmde min rygg och fåglarna sjöng för oss när vi var ute på en härlig eftermiddagspromenad. Istapparna hänger längst taken och droppar, är nu våren påväg eller är den bara här för att lura våra frusna vintersjälar?!

Morgon!

Ganska tidig lördags morgon och jag sitter redan vid datan för att göra ett inlägg. Jag blev väckt redan strax efter sex, då ville Börje gå ut och sträcka på benen och göra sin morgontoalett. Tanken var sedan att när jag kom in att jag skulle gå och lägga mig men jag hade sovit klart så jag gjorde frukost till alla som är hemma istället, ja tom Alex var uppe det måste vara ett stort FEL!  Nej , jag tror att Alex vaknade för att han ville gå upp och hålla på med kameran som han fick igår, Nikon D 80. Vilken glädje det blev i Alex  när han fick den, känns härligt att kunna göra någon så himla glad.

Blommor!


Idag har jag handlat nya blommor till min nya tulpanvas,det blev verkligen bra och jag blir så glad över en bukett tulpaner, det kan göra den jobbigaste dagen lite mera glad.

Dagens händelse!

Ja idag har jag fått min första fläskläpp och det är inte vem som helst som har givit den till mig, ni kan aldrig gissa. Det är Börje, otroligt att en hund kan ge en en så underbar och värkande läpp.

Datorer!

Usch vad jag hatar datorer som inte fungerar, jag tycker att när jag trycker på ON-knappen ska ALLT funka och eftersom den är NY också. Finns det någon vänlig själ som kan förbarma sig över älendet?!          Nu sitter jag vid vår gamla trötta data, den är seg men den funkar iaf!!!!

Hemma igen!

   
Vi har haft toppen dagar nere i Vemdalen, det gör vi mer än gärna om. Vädret var ganska ok,trevligt sällskap och god mat och dryck. Tack Familjen att ni tog emot oss och för er vänlighet!

Vemdalen!Nu är Alex och jag på G till Vemdalen och det ska bli så roligt!!!!!!!!!

Frukost!

Imorse fick jag ett härligt välkomnande till frukostbordet, Alex hade klivit upp och dukat fint, stekt pannkakor ,gjort kaffe, tagit fram bröd och pålägg, bjudit hem storebror Niklas,det var verkligen en BRA och ÖVERRASKANDE frukost, återigen lite vardagslyx som är så vikitigt att få. Tack Alexander, du är en guldklimp!


RSS 2.0