Valborg!Önskar all en bra VALBORG och önskar nu att våren är här för att stanna!

Vår!

Nu känns det äntligen som att våren har fått övertaget om den långa vintern, solen värmer och fåglarna sjunger för full hals. Det är underbart när jag cyklar iväg på morgonen att  dem kan vara så pigga och sjunga så högt.  Nu hoppas jag att det snart är lite varmare än ett par fjuttiga grader när jag trampar iväg, men det kommer sakta, sakta.Magsjuka!

De sista dagarna har det härjat magsjuka här hemma i Ängsmon, jag håller tummarna hårt att jag ska slippa att få det, men det är lite oroligt i magen men det kan vara psykiskt jag vet inte.

Cykel!

Idag har jag blivit en stolt ägarinna till en ny cresent 7 växlad cykel. Hoppas att jag kommer att få många härliga turer med den.Hinna!

V.32 ska min syster och jag vara barnflickor åt Ella och Max jag ser verkligen fram emot det redan nu trots att det är väldigt långt fram tills dess.      Nu när familjen var här uppe och firade påsk kom vi på lite saker som vi vill göra under tiden vi är där, listan börjar att bli lång jag vet inte hur vi ska få tid till alla saker.
Nu när jag satt och kollade Carolina Gynnings blogg hittade jag ett konditori som jag bara måste besöka, PUCK som faktiskt ligger nära där vi ska bo bara ett par kvarter bort Heleneborgsgatan 19.

Fredagen den 13!

Härliga fredag är här igen den här jobbveckan har bara rusat iväg men det är väl bara föra att det har varit lov och kortvecka.       Solen strålar och fåglarna sjunger sin vackraste vårsång trots att det är fredagen den trettonde, vem bryr sig om det!?  Inte jag och inte fåglarna iallafall.

Vi hade en super bra påsk tillsammans med fam Hornsgatan, synd att dagarna går så fort, dem hann inte mer än komma förrän dem for hem.    Vi hann bla med ett besök på Storsjöbadet, riktigt kul, jag har inte varit där på flera år, jag vågade åka alla rutcshkanor.

Taimat!


Nu är det bara en jobbardag kvar sen är det lite påskledigt, ska bli så skönt.    Idag har vi handlat, småfixat hemma, jag har bla gjort västerbottenbollar och imorgon ska jag baka när jag kommer hem så att vi har lite gott kaffebröd när Hornsgatan kommer.    I allt fix så fick Alex åka och handla taimat, man får vara lite slö ibland.

Våffeldax!

Idag har vi haft en våffelstund tillsammans med Bitte och Isabelle, mums vad gott det var och kul att dem hade tid att titta förbi .
På våffeldagen var Kostas och jag hemma hos fam Åkersberga på en snabbfika påvägen hem ifrån Gotland, det var också bra men synd att vi inte kunde stanna längre, vi ville hem till Östersunda.

RSS 2.0