Fiskekrok!Hur kan jag vakna och ha en fiskekrok under foten, jag som inte ens går i närheten utav fiskeredskap det är inte min grej. Hur som helst satt den där igår morse och gjorde livet lite surt, tur att Kostas var hemma och kunde ta bort den, nu känns det bara bra igen.
På bilden är det Alex och det var hans första sommar ♥


Andersön!

                                                                          
                                                                           
                                                                          

                              
                                      


Andersön fick bli vår söndagsutflykt den 18 juli, det var skönt att komma dit ut men det var lite kallt. En stunds fiske en snabb fika och sen åkte vi hem till värmen igen.


Badhusparken!


En eftermiddag innan YRAN-veckan tog vi oss ner till ett ganska tomt Badhusparken, ganska skönt att få andas lite vatten trots att det bara är en sjö, jag längtar efter havet.


Bil!

Idag har vi köpt en nya bil, jätte roligt en peugot 308 limegrön, jätte cool. Jag längtar tills vi ska få hämta hem den nästa vecka, hoppas att vi kan ta oss en lite längre tur med den nästa helg när herr Grek är ledig. Jag önskar att få åka till havet. Som det ser ut nu så blir det inte något Gotland för vår del i sommar, biljetterna är jätte dyra och dem som passar oss i priset ja då funkar det inte med tider mellan båt och buss, så typiskt.

Jordgubbar!Sommar för mig är när man pallar jordgubbar sent på natten och äter så att magen spricker, vi hade en sån nattpromenad med Börje igår kväll, hoppas att det blir flera innan hösten kommer.


Bara bilder!
Lite härliga sommarbilder ifrån Jamtlibryggan en varm och solig dag!


Lo 4-år!Anna är inte gammal, hon är ju lillasyster, det gillade jag att höra!


Kossor!Igår så åkte Sofia , Alexander och jag ut till Fåker för att hälsa på Tomas på hans bondgård, spännande trots skrutt väder.  Vi fick osss en riktig rundvandring bland kalvar och STORA kossor, inponerande djur. Jag har aldrig funderat över hur stora dem är eftersom jag aldrig har varit så nära någon gång tidigare.  Vi fick även gosa med massa kattungar oj vad sugen jag blev på en men men det får räcka med Herbertkissen.


RSS 2.0