Resklar!Nu är väskorna färdig packade så nu hoppas jag att natten för en gångs skull går snabbt. Det ska bli så kul att åka imorgon, vi kommer att hinna med mycket denna helg, 2 års kalas hos Max hos fam Hornsgatan och bo över i Åkersberga familjen och kanske gå på kanalensdag en stund på söndag innan flyget till Athen lyfter.


HTC!

Igår skulle jag försöka mig på att vara modern genom att blogga genom min mobil, jag lyckades inte. Vet inte vad jag gjode för fel men om jag håller på ettag kanske jag får till, men om jag tänker efter hur viktigt är det att lägga upp på bloggen när man sitter i soffan och gör ingenting.

Nu ska jag passa på att gå ut i den sköna sensommar värmen.

Fredag!

Fredag, igen, tiden rullar på med en väldig fart på både gott och ont.
Den här veckan har lärarna kommit tillbaka efter sitt långa sommarlov, det är kul när det blir lite mera liv på skolan men än dröjjer det 1 vecka innan alla skolbarnen kommer.

Nu ska jag ta min kaffe kopp och gå ut och njuta av solen en stund innan jag ska gå en promenad.
Hoppas verkligen att det fina vädret håller i sig över helgen.

Nedräkning!

Ja då har jag faktiskt börjat min nedräkning till vår kommande resa,kanske lite väl tidigt men,men.

Ont i halsen,igen!

Imorse när jag vaknade så hade jag så ont i halsen igen och dunder huvudvärk, vad är det som är fel?! Det är ju inte länge sedan som jag hade denna åkomma i flera veckor.      Kan vädret ha någon betydelse, när jag klev upp var det 5 grader blåst och regn.    Tur att vi ska åka till Grekland om bara 2 veckor, vi håller på att små planera vad vi ska göra, spännande. 

Vi ska bla åka till Parga och Preveza.


Svartvinbärssaft!Nu står det en kastrull på spisen med vinbär i, det ska bli svartvinbärssaft på egna bär som växer på vår baksida. Det är Kostas som har plockat av dem och rensat och jag får äran att fixa saften.


My Air!

Här kommer mitt första inlägg med min nya data, jag tror nog att vi kommer att komma överrens med lite träning och tid att utforska.   Tyvärr så har jag inte några bilder i den nya Airen än men det går bra utan tillsvidare.

Nu har ja jobbat min första vecka efter semestern, det har gått bättre än vad jag trodde att det skulle göra men det kanske är för att  jag vet att jag ska vara ledig om tre veckor igen.

Nu ska jag titta på Madonna på TV:n

Över!


Jaha nu var Stråketveckan, Yran och semestern över för den här gången. Idag har jag jobbat min första dag och det var helt ok men det är kanske bara för att jag vet att jag bara ska jobba i 4 veckor sedan blir det semester igen tillsammans med Kostas, då ska vi åka till Grekland i 3 veckor, det ska bli så roligt, det var länge sedan som vi var där så pass länge, jag hoppas att vi kommer att hinna me lite olika saker.

Idag har jag äntligen beställt min dator, en Mac Book Air, gissa om att jag är glad och stolt, nu måste jag bara vänta i 5 dagar innan den kommer hem, SUCK!RSS 2.0