Ärende!

Idag är det som första riktiga vardagen hemma. Kostas och jag har varit inne på stan och gjort lite vardagsärende, kul att komma in på stan och träffa lite bekanta ifrån helgens trevliga kalas ute på Verkön.

Med oss hem i korgen fick vi ett strykjärn, grekiskt vin, badbyxor och sist men inte minst luft och ventilations ventiler till Grekhuset.Fiske lycka!
Igår var det min första dag hemma efter nästan 3 v semester.   Det kunde inte bli bättre dag en den vi fick tillsammans, solen strålade, det var varmt. Vi packade ner badkläder och en kaffetermos och gav oss ner till Storsjön, där vi fiskade och fick napp och jag  badade.  På hemvägen plockade vi med oss lite jordgubbar.


Herrvik!

Ett kort inlägg ifrån Herrvik,Östragotland.
Sitter med syster och blickar ut över ett alldeles stilla hav, det kommer att kännas svårt att lämna ön den här gången, som tur är har jag alla underbara minnen inne i mitt huvud så det är bara att plocka fram när vintern kommer smygande.


Barnflicka!

Nu sitter jag på Henrik och Paulas veranda och väntar på att Stina och kidsen ska komma tillbaka från sin blåbärsplockning, dem ska baka muffins till eftermiddagsfikat, mums.

Det är jätte kul att vara barnflicka åt tjejerna. I tisdags åkte vi in till stan och mötte upp Stina och Ella för att sedan ta oss vidare till Idrottsmuset ute på Djurgården, alla tyckte att det var kul.

Igår kom statsfolket ut hit till oss och då hade vi strandhäng på en fin liten strand.

Nu ska jag gå in och kolla till muffinsbaket.

Semester!Nu är väskan packad och klar, nu väntar jag bara på att tiden ska ticka på tills det är dags för avfärd, jag hinner dricka lite kaffe och små prata lite med Alex.


Semester!

Idag har jag börjat min 4 veckors långa ledighet, det ska bli så skönt och framför allt tror jag att det kommmer att bli jätte roligt.       Imorgon åker jag tåg ner till Stockholm för att tillsammans med syster Stina vara "barnflicka" åt Lenas barnbarn. Vi ska stanna i Sthlm till på lördag då åker vi hem till Gotland, oj vad jag har längtat.RSS 2.0