Valborg!Redan Valborg! Hur kommer det sig alltid när man tittar tillbaka så tycker man att tiden har gått så fort?!  Jag tror inte att jag ska gå och titta på någon eld i kväll, jag är för lat för att ta mig iväg. Det är bättre att vara hemma och ladda inför helgen när vi ska åka till Vemdalen på 50-års kalas, det skall bli roligt, det roligaste är nog att Kostas ska följa me. Jag minns inte när han var med mig på något sist. 

Närmar sig!

Nu närmar det sig sakta,sakta tll den dagen vi åker från Östersund och New York. Pirret i magen har redan kommit det är en härlig känsla men även lite overkligt.Jag tror att vi kommer att få det jätte kul tillsammans Alex och jag.

Längtan!


Imorse när jag vaknade var det en så underbar morgon, en morgon som jag fick en så stor längtan efter sommaren och hem till Gotland.  Längtan var så stor att det nästan gjorde ont att vi bor så långt bort, det är ju inte bara att hoppa in i bilen och ta sig en tur.

Glad!

Jag är så glad idag för Alex skull, han har fått sommarjobb på Jamtli, hoppas att han kommer att få det kul där tillsammans med världens bästa GUN.

Grattis!Grattis Herbert som blir 6 år idag! 

Sandfri!

Idag har jag  äntligen dammsugit upp hela sandhögen som har legat på nedervåningen och  torkat golvet , det är så underbart att gå barfota nu igen, undrar hur länge det varar, till imorgonbitti kanske, men jag ska njuta så länge det är.
Oj vad den här dagen har gått fort, sov ända till 9 då jag blev väckt av telefonen, det var Kostas som ringde från Grekland, jag var inte alls pratsugen svarade nog mest um och nja, verkligen ett givande samtal. Ja sedan har dagen bara rullat på utan att jag har gjort något speciellt, umgåtts lite med mina pojkar, nu väntar jag på att dem ska fixa middagen.

Tankar!

Lördag solen skiner,och jag sitter och lyssnar lite på youtubeklipp,Susan Boyle,vilken kvinna och vilken underbar röst,det går inte att hålla tårarna tillbaka när man hör henne, jag lovar att när hon släpper en cd ska den finnas i min samling.          För en stund sedan ringde Kostas ifrån Grekland och byn. Kostas och Pappou hade varit på en biltur ner till några marker som de har, Pappou ville visa Kostas.        Jag längtar till byn, jag hoppas att det inte tar allt för lång tid innan jag åker dit. Nu får jag nöja mig med mina minnesbilder där ifrån och det är inte det sämsta. Den här bilden på Sofia och gammel Pappou är en tidig minnesbild i från byn,augusti -88.

Bättre!

För ett par veckor sedan så beklagade jag mig att jag inte trivdes på mitt jobb och att jag hade ont i magen, men jag måste bara säga att det går bättre och bättre för varje dag,om jag får stanna på Sporthallen kommer det nog att bli rikigt bra.

6 MAJ!6 maj då åker Alex och jag till New York och stannar i en vecka, det ska bli så kul, det känns faktiskt lite coolt om jag får säga. Vi har pratat och sparat till denna resa ja jag vet inte hur länge.

Snart smäller......

Nu är det snart dags för årets smäll!  Ska berätta närmare i förhoppningsvis nästa inlägg.

Dagens bild!


Här är PÅSKDAGENs bild på Börje, han sitter på vår baksida och njuter av det vackra vädret.

GLAD PÅSK!Jag önskar alla en riktigt GLAD PÅSK!  Kom just in från en härlig solig hundpromenad. Den här veckan har vi Spencer här hos oss det tycker Börje är lite roligt att få ha en kompis, någon att busa med på promenaderna.


Söndag!

Söndag eftermiddag och jag har just duschat och kommit i kläderna. Idag är det första söndagen på länge som det känns okey att det är måndag imorgon, magonten har inte kommit än och jag tror inte att den kommer att göra det heller, kanske för att jag har accepterat hur min arbetssituation ser ut eller så är det för att det är en kort jobbvecka, bara 4 dagar, YES!!!!!!!!!!

Regn!Imorse när jag vaknade så regnade det, härligt, nu kanske äntligen snön försvinner, jag är lite trött på den nu.Det är en så behaglig värme i luften och att känna regnet mot kinden känns bara gott. Nu kan jag ta fram mina gummistövlar!!!!!!!!

Värk!


Tröttheten har verkligen slagit bo i min kropp, jag är så trött så att det värker i hela mig, beror det på att jag jobbar så pass mycket och inte trivs, då menar jag att jag INTE trivs. Jag undrar hur lång tid det tar när man inte trivs tills kroppen säger NEJ. Jag kan inte ge mina familj någon värme och glädje när jag känner så här, jag kan nästan förstå att det finns otrohet när en verkligen inte kan visa och ge någon kärlek men när tröttheten har tagit överhand så går det bara inte.

RSS 2.0