Blommor!

Den här vackra tulpanbuketten kom hembudandes till mig i tisdags,gissa om att det värmde i hjärtat!

Smak av sommar!

När jag låg på soffan tidigare idag och blundade fick jag helt plötsligt en smak av sommaren i munnen, fläderblomssaft som syster Stina hade gjort, det smakade så underbart gott och jag kunde tom känna doften av Herrvik, Gotland.     Härligt när det kommer sådan känsla och smak över en.

Bilden är från bergen uppe i vår Grekiska by.

Lammskinn!

Sitter och tittar på lammskinn, jag önskar mig ett grått korthårigt och det får gärna ha en svart rand längst ryggraden. Jag har 2 skinn som jag har köpt här i Jämtland men det går liksom inte att jämnföra med dem gotländska, jag vet inte om jag är larvig men så är det. Jag ska nog önska mig ett bidrag till ett när jag fyller år.

25-år och tulpanensdag!


Idag är det tulpanensdag och sist men inte minst vår 25-årsdag, vem har fått den vackraste tulpanen av alla, och en tulpan som aldrig vissnar?!   Kunde jag någonsin tro att det skulle bli 25-år med herr Grek när jag klev av planet den 5 januari- 87, det var -36 grader och jag hade aldrig sett så mycket snö och inte känt sådan kyla heller.
Tänk vad livet kan ta andra vägar bara man får en tokig ide om att flytta upp till sin bästa kompis och gå i skolan 1-år.
Det har varit sol och mörka dagrar men det är väl som livet är.
Jag trivs här i Östersund men kan sakna närheten till min andra familj, det är så sällan som vi ses, kan sakna att inte kunna titta förbi på en kopp kaffe och bara små prata och sedan gå hem.

Kärlek!


Den högsta lyckan i livet är vissheten om att vara älskad för sin egen skull,
eller rättaresagt att man blir älskad trots  att man är som man är.

Pizza!

Idag tar Alex och jag den enklaste vägen till att få middagen på bordet, vi har ringt efter varsin pizza.
Det kan vi vara värda, Alex har varit hemma från skolan och jag är hemma med min onda rygg.

Jag var iväg till kiropraktikern idag, hoppas att det är bättre morgon, nu vill jag inte gå så här längre, det tar på humöret, tyvärr.

Glädjas!


Vi bör glädja oss åt det vi har utan att göra jämförelser.
Man blir inte lycklig så länge man plågas av att andra är lyckligare.

Fortfarande......

Fortfarande har jag så himla ont i ryggen, jag som hade tänkt att gå och jobba imorgon men nu får vi se hur jag gör med det. Jag har tid hos kiropraktikern på tisdag em så det kanske är bäst att han får ordning på min rygg innan jag går och lyfter tungt på jobbet, jag ska trots allt hålla ganska många år till. Det känns så trist att inte kunna göra vad man vill att knappt kunna gå ut med Börje, jag får dåligt samvete, tur att Börje är så snäll och inte krävande.

Lördag!


2012!

Nu är det 6 januari 2012!  Jag minns när jag  var i 12- årsåldern och tänkte fram till år 2012, det året som jag ska fylla 50, känn på den 50 år.
När jag var liten tyckte jag det var gammalt och så tyckte jag att det var lite otäckt, men nu när året är här så känns det varken otäckt eller gammalt.  Vad gör åren med en mer än att man blir klokare, fyller sin ryggsäck med både bra och dåliga erfarenheter.  Jag tror nog inte att jag skulle vilja plocka bort någon utav mina erfarenheter, mina dåliga alltså, om man inte gör dåliga saker hur ska man då lära sig. Jag skulle kanske ha gjort visa saker på ett annat sätt än vad jag har gjort.

Jag är glad över sina snart 50 år, glad över min familj som jag kanske inte alltid visar det för eller att jag säger det, men dem borde veta.  Kostas och jag har varit en familj i 25 år nästa vecka, det trodde jag aldrig, TACK  för alla bra stunder och även de tunga stunderna som vi har haft.

RSS 2.0