Konsert!

Nu är jag ny äten , duschad och klar för att gå på en liten konsert i Marielundskyrkan. Det ska bli roligt, dels har jag aldrig varit i den kyrkan och sen att göra något annat än att bara sitta hemma, sen att det är i kyrkan har inte någon större betydelse för mig.


Söndags stillhet!
Idag är det en sån där skön och stilla söndag när man bara njuter av att vara. Solen skiner , träden är alldeles stilla och har vackra höstfärger, det doftar gott ute. När vi var på promenad kom det en härlig känsla av stillheten i kroppen, kyrkklockorna började att ringa in  och allt runt i kring var tyst.

Igår kväll hade vi en trevlig middag tillsammans med AnnChristine och Håkan god mat och dryck måste berömma mig lite själv. Det var så skoj att laga maten och fixa kvällen innan, jag var ensam hemma hade bra musik och var pepp.


50 år !

Imorgon är det den stora dagen för Kostas, han fyller 50 år ! Ett stort stort GRATTIS, jag hoppas att dagen kommer att bli riktigt bra.        Nu håller jag på att fixar lite inför middagen vi ska ha tillsammans med några vänner. Till förrätt en västerbottenpaj med kräftor och lite annat plock. Kött, potgratäng och till efterrätt favvo tårtan och lite kaffe.

Tisdag!

Skönt att tisdagen snart är slut, jag är så trött, vet inte vad det är med mig kanske beror det på att jag känner mig förkyld och har lite små ont i ryggen. Det känns som jag skulle kunna sova dag och natt. Jag måste hålla ut i 4 veckor till innan det är semester och en vecka i Grekland.


Val söndag!

Idag är det val, vi var iväg till Ängsmogården ganska tidigt imorse och röstade. Nu är det bara vänta och se vad det blir för resultat, jag håller tummarna för  att det blir det som jag har röstat, annars är det bara att genomlida 4 år och göra ett nytt försök.            Jag har inte varit så jätte intresserad denna gång , jag har sett några debatter nu det sista dagarna tillsammans med Alex.        Jag tycker att det är för mycket smuts kastning på varann.

Livet!


Meningen med livet är att fylla livet med mening!


Våra djur!Ibland kan jag faktiskt bli lite avis på våra små djur, dem är verkligen bortskämda, men det är dem värda. Alla husdjur skulle ha det så bra som Börje och Herbert.


Blå!


Havet är blått, himlen är blå, ögonen jag älskar är blå.
Rätta färgen är alltså blått!


Grekland!Om drygt en månad åker vi till Grekland och hälsar på Jajja och Pappou, åh vad roligt det ska bli det känns som att det är alldeles för länge sen. Vi ska vara där en vecka. hoppas att det är ett riktigt fint höstväder utan en massa regn.     Det skulle vara kul om det är tid för att plocka oliver när vi är där.♥


Ny boll!
Medans min familj var i Stockholm och roade sig på bröllop fick jag vara inne i stan hos Spencer, det var inte det sämsta men "Borta bra men hemma bäst!" När familjen kom hem hade de med sig en present som vanligt, en här gången den rolig boll.♥


11 september!Först och främst är det Vassos födelsedag idag, hurra, hurra!        Men det är så mycket mer tyvärr inte glädje, men alla minns väl 2001 när Twin Tower föll en hel värld förändrades. Och några år senare mördades Anna Lindh, vad lever vi i för värld?     Skönt att Vasso förgyller denna dag iallafall för vår familj men tyvärr inte för resten av vår jord.


Bröllop 4 september!

Förra helgen var vi på kusin Alexandras bröllop, åh vad roligt och fint det var. Lite bilder, njut!


Såpbubblor och kärlek!
Helgen har gått i kärlekenstecken och i såpbubblornas!  Vilken fantastisk slottshelg vi har haft tillsammans vår familj och alla andra greker som svenskar. Tack Alexandra och Andreas och Lycka Till!


Rånässlott nästa!Nu har Niklas varit och lämnat Börje, han ska vara borta hela helgen eftersom vi ska åka mer till Rånässlott på kusin Alexandras bröllop, det ska verkligen bli kul men det finns ett stort MEN. Jag är nämligen dunder förkyld och har ont i halsen, ska ta ett par alvedon och bädda ner mig om en liten stund.
Vi ska åka starx efter 7 imorgonbitti, bilen kommer att vara knök full, 2 av mina barn och Kostas lillebror från grekland ska trängas med oss. men finns det hjärterum......


Verkön !

I helgen som va var vi ute på Verköslott och bodde kvar, det var en av alla fina presenter som Kostas fick.
God mat och dryck och jätte trevligt sällskap, TACK!


RSS 2.0