Valborg!Valborgskväll och Alex och jag ska ut och övningsköra för första gången. Jag håller tummarna att det ska gå bra och att jag kommer att behålla mitt lugn.        Vi kanske kommer att åka förbi någon liten brasa.  För Börjes skull önskar jag att det inte blir så mycket smällare och raketer.


Tussilago!


Nu har våren verkligen kommit på riktigt. Idag har jag sett tussilago, bilen har blivit städad och fått sommardäcken på.      När vi går vår morgonrunda så sjunger fåglarna för fullt trots att det är lite kallt, härligt att jag kan säga att VÅREN är här!


Renbäddat!


Idag har flitens lampa lyst över mig, jag har bäddat rent,torkat golv,bytt gardiner och små plockat. Oj jag glömde det bästa jag har bakat en ricottakaka, vi skall smaka den efter vi har ätit, den doftar jätte GOTT!


Sjuk!Om en liten stund skall jag åka in till akuten, det låter mer dramatiskt än det är. Jag har varit genom förkyld och har haft en så hemsk hosta i över 10 dagar så nu vill jag ha lite hjälp, jag måste bli frisk till veckan så vi kan åka till Stockholm.


Glad!Idag känner jag mig så mycket gladare än vad jag har gjort på länge, solen skiner,Kostas och Sofia har kommit hem ifrån Grekland och sist men inte minst så mår Stina bättre och det fyller hela hjärtat med glädje.
Sitter och lyssnar på DONKEYBOY jag blir även glad av deras musik.


Plåtburk!


Idag har jag varit och köpt den här fina plåtburken för att ha tvättmedlet i, jag gillar den jätte mycket, idag kändes det mycket roligare att tvätta.


Hjärta!
Idag finns det inga ord.


Hemma!

Nu är jag åter hemma i Östersund efter ett par omtumlande dagar nere i Stockholm. Pratade med Anders nu på eftermiddagen och Stinas hjärta har börjat att slå lite själv. Det blev en tung sten som föll från mitt bröst.
Jag tackar solen att den lyser och gör att livet är lite lättare.

Långfredag!

Det är långfredag och jag är i Stockholm. Sitter ensam i en underbar takvåning på söder, utanför mitt fönster skiner solen och himlen är klar blå. Men vad hjälper det när  allt är fint runtomkring när min syster ligger på KS och är jätte sjuk?! Hur kunde det hända från ena dagen till en andra? Hoppas att det finns något som gör att Stina kommer att bli frisk och att  blir som förr.

RSS 2.0