Madonna!


9 augusti kommer hon då till GBG,Madonna. Det har alltid varit en önskan att få gå på en konsert med henne nu kan önskan gå i uppfyllelse men det är såå dyrt ,biljetterna ligger på närmare 3000:- styck, jag ska fundera en stund .  Kan jag få något råd om hur jag ska göra,tack!

Helg!

Oj redan helg igen och jag har inte hunnit att blogga något i veckan jag vet inte riktigt  vad tiden tar vägen.
Jag känner mig mycket piggare och gladare nu när jag jobbar nästan heltid , jag tror att det är 94% jag jobbar.
Nu ska jag kolla på Let's dance.  Ha en underbar HELG!

Hemlängtan!


Idag fick jag för mig att jag ville lyssna lite på Ainbusk, men det var inte en bra ide, för nu längtar jag hem till Gotland. Ibland kan det göra ont att hem är så långtborta. Även om jag vet att Östersund är hemma nu så tror jag nog att där man är född och uppvuxen ha en särskild plats i hjärtat.  jag kan inte beskriva med ord hur jag känner det när man står på färjan och ön dyker upp ur havet och bara blir större och större, det är stort och känns i hela kroppen.  Snart är det sommar och då är jag där igen.

Svansjön,igen!

När Alex och jag satt och pratade lite om musik så frågade jag honom om han gillar klassiskmusik , ja det gjorde han fast inte så att han skulle ha det i sin Ipod direkt. Jag sa att jag gillar att gå och titta på balett, min favorit är Svansjön, den kan jag se på hur många gånger som helst och spela skivan. Tyvärr glömmer jag ofta bort alla mina klassiska skivor, det får ta och bli bättring på det.

Svansjön!


Fredag ,underbart! Hur mycket än man trivs på sitt jobb så är fredagar så underbara. Tänk att ha två sovmornar och förhoppningsvis inte bli väckt allt för tidigt.                  Idag efter jobbet åkte jag ner på biblioteket och lånade ett par böcker hoppas nu att jag gillar dem känner verkligen för att bara ligga på soffan och läsa och komma in i en annan värld det var länge sedan sist.

Torsdags tankar!

Vänner är en skattefri förmögenhet!


Oj vad dagarna går fort sedan jag har börjat att jobba, jag funderar lite över vad jag brukade att fylla mina dagar med, jag var nog rätt slö och lat och gjorde bara de få måsten jag har , nu känns livet lite roliga och lättare. Tack att jag har ett jobb att gå till.

Fish Bone!

Mm idag har jag mumsat i mig lite Ben& Jerry glass, favvo smaken är fishbone den är sagolik.
Nu har jag jobbat två dagar på Park och det är helt ok och ångesten har försvunnit det är nog bara för att jag inte jobbat på så länge som det var lite ångestladdat. Jag fick en förfrågan idag om jag kan tänka mig att vara på Ängsmon två dagar nästa vecka men jag vet inte , ska fundera lite.

Törners!

Idag har jag äntligen kommit iväg och fikat, vi hamnade på Törners. Lagom söndags aktivitet att dricka tea och sedan bara sitta och snacka ett par timmar. Tack Mia och Maria det gör jag gärna fler söndagar.

Nu börjar jag att få lite lagom ångest inför måndagen, väckarklockan ringer redan 05.30, (ja ni läste rätt) Då är det bara att kliva upp och gå en sväng med Börje för att sedan äta lite frukost innan det är dags att gå till bussen.         Jag kan inte minnas när jag behövde gå upp så tidigt för att vara på jobbet till klockan 07:00, inte ens när jag bodde i Stockholm. Ja, ja jag vänjer mig nog och som väl är går det mot ljusare tider.

Oväntat besök!

Nu på kvällen när vi satt och åt middag pep det till i mobilen, ett litet SMS, alltid kul, men det här var extra roligt, det var Helena som ville titta förbi för att lämna tandkräm och ta en kopp tea. Det var jätte kul att Helena kom en sväng, har inte sett henne på så länge. Oväntade besök är oftast trevligast, då har man ju inte hunnit att bygga upp några förväntningar.
Fram för mera spontana besök!

Fredag och kallt!

Fredags eftermiddag och det är fortfarande såå himla kallt det är inte ens kul att gå ut med Börje. Jag skulle vilja åka in till stan och gå på kondis men inte ens det är lockande när man måste ta på sig så mycket kläder. Jag får väl göra nått gott bakverk här hemma ,brygga lite kaffe, tända ljus och sitta och njuta av alla mina tulpaner som jag fick igår, det är inte så illa det heller.

Ratata och Frida - Så länge vi har......

                     

           Den här låten var poppis när vi träffades, och jag gillar den än idag!

22 ÅR, igen!

  Idag skriver jag 22 år igen. Det är vår dag, Kostas och min. Tänk att vi varit tillsammans nästan halva livet och har 4 stora kids, snart har vi bara Alex kvar hemma hos oss sedan är det bara VI.Oj vad konstigt ,det har bara aldrig varit Vi, det blir något nytt som vi måste lära oss, jag hoppas verkligen att vi kommer att klara det.         Det finns så många som går varsin väg när barnen har flyttat och inte klarar av det jag vill INTE vara en av dem.

Tänkvärt!

                            Att tänka på de små sakerna betyder inte att man tänker lite !

Ord!Tänk vad ord kan tolkas olika. Ett ord som låter på ett sätt i mina öron kan vara sårande och kränkande en annans.

Nytt!

Jaha då har jag varit på nytt jobb idag, det var helt ok dagen gick snabbt, vips så var det bara att byta om och gå hem.
Nu har jag jätte ont i benen det märks att jag är ovan men det brukar gå fort över.

Scream!Stackars lilla Börje som bara skriker och skriker!
Vill bara hem till sin Mamma.

Jobb!

Ett samtal räckte för mig idag och sedan var det klart att jag ska jobba imorgon, åh vad kul det ska bli. jag ska vara uppe på Solliden , det blir säkert jätte bra. Skönt att ha något att göra på dagarna det kan bli lite drygt att bara vara hemma hela tiden.

Lat!

Snacka om att jag har blivit lat och slö genom att vara ledig så här länge, från och med imorgon måste det bli ändring på det. Jag har ställt väckarklockan på 07:00 och då ska jag kliva upp , gå ut med hunden, väcka Alex och äta frukost sedan ska jag ringa runt på lite jobb. jag hoppas att jag får napp genom att jag ringer till PA-gruppen. Håll tummarna!
Nu ska jag kolla på en film Little miss Sunshine, den gillar jag verkligen.

22 år!

Idag för 22 år sedan flyttade jag hit till Östersund , det var 36 grader kallt när vi landade på Frösön , jag hade aldrig upplevt sån kyla tidigare. När jag kom hade jag bara jeansjacka och en kjol på mig , så jag var inte direkt klädd efter vädret.                           Min första  kväll i stan blev att vi ramlade in på G 3, vi hade jätte skoj.

Kallt!

Nu har den riktiga kylan verkligen hittat hit till Östersund. Imorse när jag klev upp för att ta  min vanliga morgonpromis med Börje såg jag till min fasa att det var nästan 25 MINUS, gissa om att jag ville krypa tillbaka under täcket då,men men det gick ju inte. Det var bara att dra på sig alla kläder man har och hoppa i stövlarna, väl ute var det inte så farligt när jag väl kommer ut och i rörelse blir kroppen faktiskt lite varm. När jag kom in var det väldigt gott med en mugg het kopp kaffe.

Nyårslöften!

Nej det är inget för mig, varför ska man ge en massa löften som man sen inte kan hålla?!  Löften som man säger till andra och sig själv och sedan inte håller och alla blir bara besvikna. Mitt motto var god och ärlig mot dig själv så fixar sig resten.
Dagen idag började inte så bra, vi har en magsjuk hund hemma som går och kräks över allt, det är så äckligt att torka upp , nu snurrar tvättmaskinen för fullt för att få bort det som kommit på mattor o dyl. För Börjes skull hoppas jag att han är kry snart och faktiskt även för MIN skull som måste torka upp.

Överraskning!

Idag skulle Sofia komma hem och överraska på middag , men hon var tvungen att ringa och förvarna så det skulle bli lite godare mat en köttbullar. Jag blev jätte glad att Sofia ska komma men då fick jag matlagnings bekymmer , men jag har löst det genom att ta fram lax och räkor, jag kan nog få ihop något riktigt gott av det.

Idag har jag varit med Alex , han skulle klippa sig på Attetyd medans han satt där och blev klippt blev jag också sugen , så nu sitter jag här nyklippt och super nöjd det var länge sedan som jag kände mig så nöjd, dit ska jag gå flera gånger.

Skidor!

Känner mig mycket stolt över mig själv, jag har nämligen varit ute och åkt längdskidor idag , det var skoj trots att jag var stel som en pinne och lite rädd, tänk om jag skulle ramla ,då är den stora frågan hur ska jag komma upp och dessutom med långa skidor fast på fötterna, ganska otäck tanke om det skulle hända. Idag gick det bra utan något fall. jag ska ut i spåret imorgon igen.

RSS 2.0