Gott Slut!


Utkastad!



Idag har jag kastat ut julen här hemma och det känns UNDERBART, har köpt ett helt fång med vita och rosa tulpaner så nu väntar jag på att ljuset och att våren hittar till oss snart.

Tryck!

Varför kan inte trycket över bröstet släppa taget? Varför ska jag påverkas så hårt över saker som jag inte kan styra ,tycka eller göra något åt!?  Tiden går men känslan blir värre och större , hur ska det sluta , ja tiden får utvisa.


Ängel!

Idag har en underbar dam kallat mig för ängel , den karamellen ska jag suga på länge.

Jogga!

Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken.

Musik!

                         

                                 Lisa Nilsson är helt underbar!

Stilla!

♥ Är ensammen hemma, ja förutom att Börje och Herbert som ligger och sover, dem gör inte så mycket väsen av sig.
Allt är så stilla jag vet inte hur jag ska förklara känslan det blir när det är så lungt och tyst , det kan komma en saknad av att inte alla är hemma och det är liv.  Det är konstigt när barnen var små och alltid fanns i min närhet önskade man till den dagen man skulle få vara lite ensam ja och här sitter jag nu och vill inte vara utan dem.  Kan ångra att vi inte gjorde vissa saker och var mer rädda om varann , tiden går så fort och det varar inte för evigt. Var rädda om er och jag saknar er alla på mitt egna vis.


Juldagen!

Nu har det återgått  till det vanliga tempot igen, det är bara vi 4 som alltid bor hemma som är hemma nu.
Vi hade en jätte bra julafton och verkligen trevligt , god mat bra gäster och mycket bra paket. jag tror att alla är jätte nöjda.
Nu ska jag äta lite julmat det gjorde vi faktiskt inte igår. Sköt om er!

Jul!

                                        GOD JUL!!!

Knäck!

Nu är knäcken gjord och jag hoppas att alla och då menar jag ALLA ska tycka den är god.
Jag har slagit in alla paket så nu är det bara att sitta och VÄNTA.  Vad ska jag hitta på under tiden läsa eller kolla på en film eller varför inte sjunga lite SingStar det är kul men snacka om att man sjunger dåligt.

Fjärde advent!

Redan fjärde advent och jag mår lite dåligt idag, fast det är nog självförvållat. Vi var ett tjejgäng som var ute på lite bus igår, vi förladdade hemma hos Ylva sedan tog vi bussen ner på stan. Först var vi en stund på Captain Cook drack ett glas vin och lyssna på bra blues, men det ryckte lite i dansgenen så vi gick upp till Plaza för att svänga våra lurviga.
När vi väl var där så tyckte jag inte att det var så kul,mådde inte 100 så jag åkte hem redan kl 01:00.  Hoppas attt det blir skojjsigare nästa gång.
Nu ska jag ta mig en syltkaka som Alex och Bell har bakat.

Julbord!

 


Oj vad många dagar sedan det var som jag skrev här på bloggen, men det beror på att jag har jobbat på Ängsmon. Det har varit förberedelse till skolans berömda julbord som serverades i onsdags , det är alltid gott och mycket omtyckt av alla som får smaka ut av det.                                      Nu har jag jobbat färdigt på skolan och det är trist , jag har verkligen trivts där med både barn och personal , nu måste jag ta itu med att finna ett nytt jobb , men jag tror att det blir svårt att hitta ett där jag kommer att trivas så mycket.

Saknad!

Hur kommer det sig att saknaden efter någon inte bleknar trots att det har gått så lång tid sedan vi sågs?
Det sägs att tiden läker alla sår , men är det verkligen så, jag tror inte det.
Igår var det Mammas och Pappas dödsdag det infinner sig alltid en speciell känsla och tanke denna dag , den är svår att beskriva om man inte har varit med om det själv. Jag tänker speciellt även på min bror och systerdotter som fyller år denna dag , ja och min Alexander som har namnsdag.

Pepparkakor!

                             


Härlig pepparkaksdoft sprider sig här hemma, julen smyger sig på allt mera , jag längtar !
Nu ska jag dricka lite glögg och ta mig en kaka.

Middag!

Tänk att barnen kan ge en så stor glädje, idag har dem kommit hem och ätit middag och Kostas verkligen blommar upp,det verkligen lyser om honom.

Idag har jag varit lite jukpysslig, jag har gjort mandelmusslor det är min favorit , tänk en kopp gott kaffe och en liten mussla till.

Tack alla mina barn att ni finns hos oss!


9 december !

Idag är det Anna-dagen och då ska man lägga lutfisken iblöt.( usch) När jag kröp ner under täcket igen efter min frukost slog tanken mig att det är precis 10-år sedan idag som jag pratade med Pappa. Vi pratade om ditten o datten, det som slog mig efter jag lagt på luren var att Pappa inte lät som han brukade att göra , ja jag tänkte  han var väl inte på humör . Jag funderade inte mer på det förrän efter 3 dagar när telefonen ringer på natten  och Cajsa ringer och säger att Pappa har somnat in. Jag kan än idag minnas hur kroppen reagerade efter jag hört dessa ord , tiden stannade upp ett kort ögonblick och jag ville inte vara med. Idag när jag låg i sängen var  det första gången som jag har gråtit och saknat. Min saknad efter mamma har alltid varit större och jag har tyckt att jag varit dålig för det, men mamma är alltid mamma.
Pappa har en annan plats i mitt hjärta.

Snö!

Oj vad mycket snö det har kommit de sista dagarna, jag tycer att det kan räcka nu, det blir så jobbigt att pulsa fram.

Fotvård !

                                 

Idag efter jobbet så var jag på fotvård, så SKÖNT, jag somnade när jag satt där, alla borde gå på fotvård lite då och då.
När jag promenerade genom stan idag upptäckte jag hur mycket fult julpynt det finns, att inte människor har bättre smak, jag kan må illa. jag förstår om vissa vill välja bort att julpynta det kan bara bli för mycket.



KMPI !!!!

Skidskytte !

Ikväll har jag varit på skidstadion och kollat på skidskytte,alltid kul att titta speciellt då på herrarna.
Jag har min favvo Björn Ferry. Snön föll ,luften var lagom kall tyvärr kunde jag inte få den rätta känslan i mig trots att det var ganska bra med folk , jag tror att det perfekta WM: et var för nära inpå för att känslan skulle infinna sig. jag önskar alla syttar ett stort LYCKA TILL under denna säsong.

Promenad!

                         
Idag måste det verkligen varit något fel på mig, klockan åtta imorse hade jag varit ute på TVÅ promenader med Börje, jag var jätte pigg när jag blev väckt av Börje imorse. Det är allt lite vakthund i honom , han började att skälla när Ulla var på bron för att lämna ägg , duktig vovve.

Snöänglar!




Härligt att man äntligen få vara lite barnslig! Idag har jag varit ute och gjort många många snöänglar.

RSS 2.0