Helg slut!

Ja då var det snart slut på denna helg. oj vad fort den har gått, men det är väl så när man har trevligt.
Fredagen började jag med att träffa några vänner, vi skulle gå på afternontea, men när vi kom till cafeet  visade sig att det var först nästa fredag. Vi bestämde att ta en fika iallafall. när vi hade suttit där en stund kom vi på att vi kunde lika bra gå på After Work, vi hamnade på Clarion och hade en super trevlig stund tillsammans och bestämde att vi skulle ses snart igen.

Annan data!

Jag sitter nu vid Sofias dator och känner mig lite obekväm, vad löjligt en dator är ju bara en dator och det kan inte vara så stor skillnad men det är det. Den här datan lever sin egna liv, den blir ofta trött och lägger bara av för att efte ett par sekunder piggna på sig igen. Den för ett himla liv också,men det är iallafall snällt att jag kan sitta här en stund när vår andra är upptagen.

Frissad!

I eftermiddags så var jag och klippte mig lite, det är nog bara jag som ser att det är nygjort, jag lovar det känns mer än det ser ut. Det är så skönt när dem tvättar håret och masserar i hårbotten, då kan jag nästan somna.

Nu på kvällen har vi tittat på Wallander - Dödsängeln - jag tyckte inte om den.

Lördag!

Jag har blivit så dålig på att göra inlägg på min blogg jag vet inte riktigt varför, kanske för att det inte händer så speciellt mycket mer än att jag på vardagarna går till jobbet och när jag kommer hem är det ut och gå med Börje och sedan göra det vanliga hushålls uppgifterna.  Åh vilket upphetsande liv, men jag klagar inte det är en sorts sinnes ro att inte göra mycket mer än så. Jag tror att andra lider mer av att jag inte gör mera, jag kommer säkert att tina fram när vintern har försvunnit och det är lite varmare ute.

Tulpaner!Så här fina tulpaner har jag stående på vårt köksbord just nu. Jag köpte säsongens första bukett igår, det känns alltid fräscht med färska snittblommor hemma och speciellt när man har kastat ut julen. Nu finns det hopp om att våren och förhoppningsvis värmen inte är allt för långt borta.♣


Resa!Nu är påskresan till Grekland för Kostas och Sofia bokad och klar, nu är det bara för dem att jobba och vänta i 12 veckor. Jag är faktiskt lite avis men tyvärr kan jag inte ta ledigt för att följa me, det får bli en annan gång, men den som spar han har:)


Bilder!
Här är lite bilder på min familj och mina djur.         Ni finns i mina tankar ♥Gott Nytt........Gott Nytt År! Tack för ett bra år och det är väl främst min familj som gör att  dagarna blir goda och bra, trots tjafs att vi inte alltid kommer överrens och tycker lika.      Det jag minns starkast från 09 är nog Alex och min resa till New York det var så LYCKAT och jag är glad att vi har gjort det , hoppas att vi kan återvända en annan gång. Tyvärr räckte inte min ledighet till att komma ner till Mesenikolas och vår underbara "Grek" familj, tur att man kan plocka fram familjen i tankarna och vara med dem på det sättet, det är inte det sämsta.


RSS 2.0