Pulsa!Idag har jag och Börje varit ute på ängen och pulsat i djup,djup snö, det var ända upp till halva mitt lår. Börje tyckte att det var roligt och framför allt jobbigt när jag kastade pinnar och han skulle hoppa och hämta dem. Nu vilar han gott på hallmattan.

Middag!

Nu börjar tiden att rinna iväg, vi ska vara på Kerstins födelsedagsmiddag om en timme och jag sitter fortfarande med min pyjamas på mig, kanske dags att sätta lite fart. Jag gillar verkligen lördagar när man kan trysa runt i nattkläderna mest hela dagen och inte göra någonting.

Kyligt!Shit vad kallt det var imorse när Börje och jag skulle ta vår vanliga sväng, som väl va så var det allafall ljust alltid något att bli glad över.


Vackert vinterväder!Äntligen har solen och lite vårvärme hittat till oss, vi har verkligen njutit när vi varit ute och promenerat de sista dagarna, hoppas att det håller i sig.


Mitt i veckan!

Redan mitt i veckan och allt har lugnat ner sig sedan senaste inlägget. Ibland är det kanske bra att rensa luften lite även om det är jobbigt just när det händer. Jag kan tycka att efter ett bråk så har man tappat något som tar tid att bygga upp och jag tycker även att det är svårare och svårare ju äldre kidsen blir det blir inte riktigt på samma sätt längre.

Vuxna och barn!

Det har varit ett par omtumlande dagar i vår ''grek''familj. Som nog alla vet har vi nästan alla barn hemmaboende igen på både gott och ont. Det har väl funkat rätt hyfsat man ställer in sig på det och finner sig i situationen och gör helttänkelt det bästa utav det. Vi har pratat om det lite lätt, att man ska inte bo med sina vuxna barn och det håller nog de flesta med om i familjen. Man kan älska sina barn hur mycket som helst men till slut brister det som det nu har gjort tyvärr. Jag hoppas att allt kommer att lösa sig på bästa sätt för alla.

RSS 2.0