Morsdag!

Morsdag, ja vad ska skriva om den ?! Inget att hoppa högt över iaf. Njuter av mina egen plockade liljekonvaljer och hoppas att middagen imorgon med barnen blir trevlig.
Nu ska jag sätta mig på baksidan och känna hur svetten kommer att rinna längst magen.

Regn!

Utanför mitt fönster vräker regnet ner, jag tycker om regn, det luktar så gott sedan. Igår morse när jag var ute en sväng med Börje tidigt ,tidigt före klockan sex doftade så underbart jag var tvungen att bara stanna upp för att blunda och dra in den goda doftenn som fanns i luften. Jag blir så glad att gå ut sådana morgnar synd bara att det inte finns så mycket tid utan att jag måste iväg till jobbet.

Samvete!

Kan man med gott samvete sitta inne och blogga eller kolla runt  på internet när solen strålar och det är ganska varmt ute?!       Jag vet inte om jag kan , men jag tycker inte om att man MÅSTE vara ute bara för att det är fint väder, jag vill gå ut för att jag VILL.
Den här helgen har gått snabbt som alla andra lediga helger, igår var vi in på stan en sväng, köpte lite blommor som jag satt på framsidan, det blev riktigt fint, på kvällen grillade vi och hade en trevlig stund med nästan alla i familjen. Nu är jag ensammen och lurar om jag trots allt MÅSTE gå ut en stund.

Namnsdag!

Först och främst Grattis på namnsdagen Konstantinos!  Det ska vi fira med en enkel familjemiddag, förhoppningsvis så håller vädret i sig så vi kan grilla på vår nya grill, tyvärr är det nog för kallt för att sitta ute men köket går an det me, ren tvättade fönster och med nya engelska pelagoner på fönsterbrädet.

Jag har blivit lite dålig på att blogga men det kanske beror på att våren har gjort sitt intåg det är inte lika frästande att sitta framför datan då.

Bilder!
Här kommer några bilder från New York,alla har vi säkert sett motivet ett par gånger innan men inte taget med våra vinklar.          tack Alex för en TOPPEN vecka!!!!!!!!

Köksbordet!


Jaha då sitter jag vid köksbordet igen framför datan. veckan som vi varit i New York har gått så otroligt snabb, jag är verkligen super nöjd med vår resa, jag hoppas att vi kan göra om det, men då vill vi åka i december för att kolla in julstämningen på Manhattan.

Lunch!

Idag har vi lunchat och solat i Central Park, det ar inte sa synd om oss.    Jo lite vi ringde hem och fick hora att Herbert ar skadad, jag blev ledsen, hoppas att det gar over, han ska till vetrinaren imorgon.
Alex och jag ar i Aftonbladet idag.

Central Park!

Idag har vi antligen kommit till Central Park, en vilsam och ro givande oas. Otroligt att det kan vara en sa stor kontrast till det annars sa bullriga New York, jag bara stor gillade det.     Nu ska vi leta vidare efter ett svenskt fik som heter Fika. Jag kan inte saga att jag druckit  nagot gott kaffe har, har blivit avgiftad.

Tv-show!

Idag har vi varit me i Philip och Fredriks TV- show, jatte kul. Innan programmet fick vi sitta i VIP-rummet och dricka lite vin och inta snacks. Det var bra gaster, Persbrandt och Petter bla.   Alex och jag blev aven intervjuade om en ny resebok som ska slappas, sa pa tisdag ar vi kanske i Aftonbladet.    Dagarna rullar pa fort, det ar inte en trist stund har i The Big Apple!

Appelstore!

Star just nu pa Appelstores stora affar pa 5th avi, helt galet att vi ar har Alex och jag,kan inte riktigt fatta det .
Idag har vi varit ute och tittat pa Frihetsgudinnan, kul att ha varit dar. Vi har varit ganska turistiga av oss men det ar helt ok nar det ar forsta gangen som vi ar i New York, jag lovar det ar inte den sista.

JIPPI!!!!!!!!

Imorgon smäller det!

Kalas!

Nu bär det av till Vemdalen för att kalasa, ska bli riktigt kul.!             Solen skiner och det gör jag me!

RSS 2.0