Dop!

I helgen har vi varit i Stockholm på lilla Max s dop, det var jätte trevligt och gulligt.
Stockholm är alltid Stockholm och den staden har en speciell plats i mitt hjärta, jag skulle inte ha något att flytta tillbaka. Som alltid när man har det trevligt går tiden så otroligt fort.

Fika!

Idag har jag varit på Wedemarks och lördagsfika med två gamla jobbarkompisar från Ängsmon.  Det var kul att ses och gott fika. Det var länge sen jag var på stan och dessutom att fika en lördag på stan, jag kommer inte ihåg när jag gjorde det sist.
Innan jag träffade mina kamrater var jag en liten stund med Sofia  i några affärer det var NICE!

Gotland!


Idag har jag varit ute med Börje på en riktigt lång och härlig promenad. ( det var länge sen eftersom jag varit sjuk i 2v) Börje hade massor av spring i benen vi var på fältet och där är det alltid skönt att gå, där finns det tid att samla tankarna. Idag gick mina tankar hem till Gotland jag fick lite hemlängtan.


Fundering!

Dagens fundering! Varför är inte människor här och nu i sina tankar, utan alltid påväg någon annanstans med sina tankar och sin planering om vad ska hända sedan?         Är inte det ganska oartigt emot den som man just för stunden är tillsammans med ?!

Doktorn!

Idag har jag varit på Torvallahälsocentral för att besöka tant doktorn, hon konstaterade att jag hade ÖLI, skönt att det inte var något värre, hon sjukskrev mig ett par dagar till, hoppas nu att jag blir frisk, jag vill gå till jobbet NU.
Doktorn tyckte även att jag ska gå och ta den berömda sprutan, känns gruvsamt, jag ska lura lite på saken.


Kalender!

Idag har jag beställt en kalender för 2010, en personlig, jag blev nöjd och bilderna jag har valt är kanon, jag ska visa på bild när den ramlar ner i brevlådan.

Idag har det snöat hela dagen, ganska härligt det ända jag inte gillar är alla kläderna jag måste klä på mig innan jag går ut med Börje.

Fredagen den trettonde !Fredagen den trettonde! Det har inte hänt något än och jag tror inte att det kommer att göra det heller.
Idag när vi var och handlade så var det så mycket juksaker framme att det inte gick att längta lite till första advent.    Jag har köpt 2 paket saffran idag, oj vad dyrt det va jag tror jag betalade 64 kronor för 1 gram. Det här året ska jag verkligen njuta av lussebullarna. 


Sjuk!

Sitter nu och hänger lite vid datan, borde inte för jag orkar inte, jag är sjuk, inte den berömda svininfluensan utan någon annan sort, kanske mesinfluensan.   Shit vad trist det är att inte orka något, har läst en stund, sovit hostat och kollat på film med filten uppdragen över öronen , jag tror nog att sov mest.

Fagervallen!


Nu har jag jobbat en vecka på Fagervallsskolan en liten skola,jag har kommit in i det bra och trivs, om jag ska säga något negativt är att det är 100 % på den här skolan , men jag vänjer väl mig.


Snö!

Imorse när jag klev upp 05.20 ( ja du läste rätt) och tittade ut så var det vitt över allt och det snöade lite. Först fick jag en obehaglig känsla och tänkte - ska det vara så här ända till april nu - men när jag märkte att det var ljusare ute så  kändes det rätt ok trots allt.  Börje blev jätte glad när vi 5 minuter senare tog vår första sväng för dagen, ett skutt hit och ett skutt dit. Tänk att lite snö kan göra en hund så glad.

Lampor !


Idag har jag presentat min röda cykel med nya lampor både fram och bak, det kändes lite roligare att vara ute och cykla nu på kvällen, dels lysde det upp och sen för att andra kunde se mig . Börje tyckte också att det var lite spännande med lamporna, först var han lite rädd men det gick snabbt över.


RSS 2.0