Börje 3 år!

Grattis till Börje som fyller 3 år idag, HURRA!


Redan höst?!

Är det redan hösten som har knackat på dörren? Det är grått, trist och ruggigt. Jag som skulle vilja ha lite sommarvärme kvar en stund till, hur ska jag stå ut till nästa sommar?Efter regn.......

Efter regn kommer solsken eller hur det nu är. Idag har vi en stor och varm sol på vår klarblåa himmel, härligt efter gårdagens stört regn och det stora åskvädret. Det var länge sedan jag såg så stora blixtar, det är fantastiskt att sitta inne och beskåda hur Tor far fram med sin hammare.

Idag har jag nog gjort sommarens sista jordgubbsmarmelad, jag ska njuta av varje sked jag tar och sedan minnas smaken i vinter när det är som mörkast och kallast.


Regn!Redan en vecka sedan som vi hade Kostas kalas.  Jag har hunnit att börja jobba igen, nu märks det verkligen att sommaren har tagit slut men om vi har riktig tur så kanske det kommer någon toppen dag till och inte som nu när regnet bara öser ner, det känns inte som att jag har någon större lust att gå ut med Börje men jag måste.


Kalas i bilder!


Väntar!

Nu sitter jag och väntar på att syster Stina med familj ska komma. Det kan vara ganska drygt att vänta  men Alex och jag har tagit en tur till stan, övningskört, köpt lite champange och nu bakar jag matbröd och ska även vispa ihop en kanel/valnötskaka.Då och nu !


Det är lite drygt 10 år mellan de här bilderna det finns stora likheter ännu tycker jag.


Bästisar!Visst är vi gulliga tillsammans!


Pärlan!Vad tycks om den nya Pärlan i familjen?! Jag gillar den skarpt och den är riktigt rolig att köra, lite för lätt att köra fort med bara.


RSS 2.0