Advent !Äntligen Fösta Advent och jag har plockat fram mina julskivor, jag spelar dem bara under december sen går dem i ide. Min favorit ja alla får tycka vad dem vill om Carola men julmusik är hon helt fantastisk på att sjunga.              Nu ska jag öppna min Luciaglögg med lite chokladsmak, skål och njut av dagen!

November!

   

November är snart slut till mångas glädje.Jag kan inte förstå varför att så många inte gillar november, det är en underbar månad, naturen går till vila, man kan vara inne och njuta av ljus ,goda böcker och filmer utan att känna sig stressad av alla måsten och det är ljuvligt. Jag tycker om november, luften är härlig att andas och det är stilla och tyst. En bra sak till!
Jag fyller år och det tycker jag om!

Dörr dekoration !

Idag har Börje och jag varit ute i skogen och plockat gran som vi har satt upp på ytterdörren som julkdekoration , jag blev verkligen nöjd.

Mamma Mia!Idag har jag fått filmen Mamma Mia, jag bara älskar den, jag blir glad och lycklig av att titta på den.

Kissande Börje!Imorse vid 04:00 så börjar Börje att tassa och pipa vid min säng, jag säger till honom att han ska gå och lägga sig i sin bädd, ja det gör han men kommer tillbaka lika fort och piper på ett annat sätt än vad han brukar att göra , jag blir less och säger till igen. Jag hör att han går iväg men tassandet slutar illa kvickt och jag hör ett annat ljud, ett kissljud, jag flyger upp och öppnar på baksidan så Börje kan gå ut och fortsätta sitt kissande.  Det var bara att tända lampan och torka upp den lilla pölen som låg vid min säng.  Åh vad underbart det är att ha djur vid sådana här tillfällen.  Nu har det gått nästan 12 timmar sedan detta hände och Börje är åter igen den underbaraste hunden.

Tea!

Nu kan jag krypa ner i soffan med min kopp tea och en go och varm filt , jag  har längtat.
Min hals mår pyton.

Ont i halsen !

Måndagmorgon och jag vaknar med så fruktansvärt ont i halsen, huvudet spränger och jag fryser ända in i ryggmärgen.
Låter klockan snooza hur många gånger som helst, efter en stund är det bara att inse att det blir inte bättre av att ligga kvar, med ett skutt är jag uppe och utanför dörren med Börje, oj vad snön yrde och det var kallt, jag längtade redan efter att det skulle bli kväll så jag fick krypa tillbaka under mitt varma täcke.

Söndag!

Helgen är snart förbi, oj vad det går snabbt. Syster har åkt tillbaka till Stockholm, så nu är allt precis som vanligt, den ända skillnaden är att jag har en nysande och hostande Alex vid min sida, KRYA PÅ DIG!
Mörkret har redan lagt sig jag ska tända lite ljus, dricka en kopp kaffe och sedan lägga mig på soffan och läsa en god bok.               Till alla som läser . Ha en bra söndag och ladda dig full med energi inför kommande vecka.

Födelsedag!

   
    

Tack alla kidsen för en riktigt bra födelsedag och med fina presenter!


''Ledsen?Varför skulle jag vara ledsen? Detär ju min födellsedag. Den lyckligaste
  dagen på hela året ''

Helg!

Nu är helgen här igen, jag fattar inte att tiden kan gå så fort.   Idag ska vi gå på lunchkonsert i Gamla kyrkan det var länge sedan som jag gjorde det , jag har glömt bort det. Nu ska jag göra frukost till Ella.

Besök!

Om en lite stund ska jag åka till tåget och hämta storasyster Lena och Ella, det ska bli toppen att dem kommer på besök. det har nästan blivit som en tradition att de kommer till min födelsedag :)

Deg!

Idag vaknade jag med att ha massor av energi för att pyssla hemma , jag har bla gjort ett orange tårtlock till min tårta, sedan har jag gjort pepparkaksdeg , jag tänkte att Ellla och jag ska baka lite på fredag , hoppas att hon tycker att det är lite kul. Oj jag glömde att jag har gjort musli den är så super.    Nu ska jag kolla på film - The Pianist.

Tragiskt !

Åter en tragisk olycka har inträffat och tre ungdomar har mist sitt liv, det finns inte ord för hur fruktansvärt det är, dem har inte hunnit att börja sitt liv förrän det rycks iväg. Till alla som är ute på vägen, var rädda om er och kör försiktigt.


Glasögon!Idag har jag varit hos optikern och kollat upp min syn, det var ok. Jag ska  få två bågar hoppas att jag får dem fort.

Bra att veta !

.....det är alltid bra att veta var man har sina släktingar och vänner,
     vare sig man behöver dem eller ej.

Kloka ord!

Smekningar är lika nödvändiga för känslans liv som bladen för träden.
Utan dem dör kärlekens rötter.

Farsdag!


Söndag och det är farsdag , det är första gången på länge som jag fick en tagg av avund i mitt hjärta.
När vänner i min egen ålder ska åka hem för att fira sin far önskade jag att det kunde varit JAG.
Det är inte ofta som jag får den där känslan av saknad efter mina föräldrar men när det väl blir är den så stor.
Alla ni som har mor och far i livet var rädda om dem och slösa er tid med dem.

Stövlar!

Yes, idag har jag äntligen inhandlat mina stövlar som jag gått och tittat på ett bra tag.
Tur att jag har Alex så att jag får ändan ur.

Remonthagen!

Har varit på Remonthagen idag och hälsat på , det var kul att vara där igen har inte varit där på nästan 6 år.
Jag skall jobba där tre dagar nästa vecka sedan hoppas jag att det ramlar in lite fler jobbdagar där.

Känslan idag !

Känslan idag är att livet börjar komma på rätt väg, att vakna och inte ha ont någonstans att känna sig glad inombords.
Känna den underbara doften av nerfallna löv , kylan mot kinden , glädjen i att bara vara jag och jag är BÄST!

Jobb!

Imorgon ska jag på en jobbintervju på Barkgården det ska bli spännande.  Det är ett boende för äldre som ligger i Torvalla centrum alltså inte så långt hemifrån och det gillar  jag .

Honung!Känner nu att jag borde ta mig samman och börja att sälja lite honung igen, har varit dålig på det.
Jag tror inte att det finns en godare honungssort än den jag har till försäljning och att det finns så många olika smaker.
Om du läser detta och är intresserad kontakat mig så fixar jag en burk eller två.


Grå lördag!

Idag skulle jag vilja vara ''hemma'' i Visby och gå till mammas och pappas grav och tända ett ljus, jag har aldrig varit där en helg som denna.  Jag har tänt en lykta här hemma istället och gjort lite fint.

RSS 2.0