Hemma!

Ja då har Sofia äntligen kommit hem igen (för mig äntligen men säkert inte för henne, förståligt) Det känns så gott i hjärtat när kidsen är samlade och jag ser hur K lyser upp som en sol.

Betalt!

Jaha då får vi bo kvar nästa månad också. Jag har just betalat räkningarna,varför är det aldrig kul!? Jag ska verkligen lägga ut det på min blogg när det är det. Jag undrar om jag ska försöka att hitta mig ett jobb med bättre betalt eller att byta man, vilket är enklast, jag tror inte något är lätt.
Nu ska jag äta lite av min nygjorda mysli.

Jazz!

Lördag eftermiddag och jag sitter framför datorn och lyssnar på underbar musik, Melody Gardot, jazz. Upptäckte henne igår när jag kollade på TV, vilken röst, hoppas att jag får höra henne live någon gång.

Annars har det inte hänt speciellt mycket idag ,har varit en skön dag. Har börjat att förbereda att Sofia kommer hem på tisdag, vi har hämtat hem sängen och ska nu bara bädda den och göra lite välkomnande i hennes rum.

Herbert!


Natten har varit underbar ända fram till den söta lilla Herbert hoppade upp på min mage och bara ställer sig och kräks på mitt nybäddade lakan. Ja det var bara att kliva upp kl 02:15 och leta fram rena lakan och bädda rent, åh vad underbart det är med djur.


Klokt!

Den som ställer många frågor ökar mångas visdom.


Solen strålar!

En helt underbar söndag med strålande sol och alldeles vind stilla. Jag ska ta och packa i ordning kaffekorgen för att sedan promenera ner till sjön med mina favorit pojkar i allafall två utav dem följer me.

Stockholm!

Hur låter ordet Stockholm? Ganska bra, inte så långt bort från den riktiga världen.

Vardagslyx!

Imorgon ska jag unna mig lite vardagslyx efter jobbet, jag ska gå på fotvård. Åh det är så skönt men det kan killas lite eftersom att jag är ganska kittlig under fötterna. På fredag ska jag klippa mig och noppa ögonbrynen, det blir en bra avslutning på jobbarveckan.♥

Putsa!


Idag har jag varit lite duktig, jag har putsat köksfönstret och tagit bort sommargardinen, det kändes lite vemodigt att byta men jag måste medge att det blev lite mysigt med höstgardinen. Nu är det väl bara en tisfråga innan jag slänger på mattorna på golvet också, då är sommaren verkligen slut.


Resväska!


Idag har jag varit och inhandlat en ny resväska. Jag hoppas verkligen att jag kommer att få användning av den snart, men som jag vet har jag inte något planerat förutom en liten weekend till Stockholm men det räknas inte som någon resa på det riktiga sättet.


Katt och Musik!


Tänk vilka starka känslor en katt och musik kan väcka inom en. Igår när jag la mig på sängen med mina hörlurar på mig och lyssnade på lite blandad musik så hoppade katten upp på mig och la sig precis som man hade barnen på brösten när dem var små. Herbert kurade ihop sig , började att spinna och i lurarna så började musik att höras som jag förknippar med Sofia.( även katten är Sofias)  Tårarna började att rinna längst min kind och det var en skön känsla det var som att ha Sofia där så nära.


Dop!

Dagens glädje mitt i all bedrövelse är att vi har blivit inbjudna till lilla Max dop den 28 november. Det ska verkligen bli kul, hoppas att det är lite adventsstämmning i Stockholm då och inte bara regn.

Min förkylning vill inte ge sig ,idag känner jag mig sämre och kroppen känns tung som bly, nu vill jag vara frisk det börjar att bli trist det här.

Sjuk!

Dagens undran. Kan man sitta vid datan och blogga och Facebooka när man är sjuk utan att ens chef har synpunkter på det och kan sparka en?! Ja i mitt tycke kan man det om man har ett sådant jobb som är olämpligt att gå till om man är genom förkyld, man kan vara så pass hängig att det inte funkar på jobbet men att ligga i sin säng vid skärmen kan gå bra en stund, man hänger ju inte hur länge som helst och det är lite skönt att ha kontakt med världen när man inte kan ta sig utanför dörren. I vissa fall tycker jag att det går för långt hur uppkollad man blir vad man gör på sin dator.

Valpen!


Var tog tiden vägen med vår lilla valp Börje Bus!? Tiden går så otroligt fort, ibland skulle jag ville kunna frysa stunder som är härliga, kan ingen komma på hur man gör det.


Grekiskt ordspråk!

Var mot Dina föräldrar så som Du vill att Dina barn ska vara mot Dig!


Höst!


Idag känns det verkligen som att hösten har fått ett riktigt grepp övet den härliga sensommaren. Jag tycker om hösten med alla härliga färger och den underbara luften. Det ända jag inte tycker om är att det börjar att vara mörkt på morgonen när jag kliver upp, jag vill ha ljust då.


Fredag!

Fredag och jag har just blivit bjuden på min favvo drink,vodka, is och massor av lime, TACK snälla Kostas du är en ÄNGEL, tyvärr så visar jag inte alltid uppskattning. Nu känner jag även doften av grekmat, det börjar att kurra i magen.

Hög Musik!

Är nu djurfri en stund och då passar jag på att spela ganska hög musik, Massive Attack, blir det. Det var jätte länge sen jag lyssna på dem. Ska njuta en stund nu.

Värme!

Vilken härlig värme det är idag och det är 1 september, hoppas att den kommer att stanna livet blir så mycket lättre då.      Känner mig så nöjd med mig själv att jag har börjat att cykla till jobbet och inte nog med det sen tar jag en sväng med Börje på kvällen i knappt en timme.♣

RSS 2.0