Frukost!

   
 


Har just ätit en god frukost med nybakad limpa - Vänskapsbröd - . Idag kändes det extra mysigt att sitta vid köksbordet med tända ljus , utanför fönstret ven vinden och snön yrde , kaffet värmde bra.
Luras nu inte att jag brukar börja dagen med ett glas rött , men idag skulle det nästan behövas.

Varm choklad !Kylan och mörkret har verkligen krupit in under skinnet , det hjälper knappt att lägga sig under en varm skön filt, det vill ändå inte släppa taget. Tänk om jag vore en igelkott då hade jag gått i ide för länge sedan och inte kommit fram förrän vårens härliga varma solstrålar hade hittat tillbaka. Nu ska jag gå och tända massor av ljus och dricka en kopp varm choklad toppat mad lite grädde.

Pumpa!


Idag har vi varit och handlat en pumpa ska bli spännande att smaka, jag har aldrig gjort de.
Annars tycker jag faktiskt att det kan vara en ganska fin dekoration.

Puder snö!

Idag när jag slog upp mina blå och klev upp för att ta min sed vanliga morgontripp med Börje, vad får jag till min fasa se?! Jo ett vitt pudertäcke av snö som täckte marken, hu , ska det vara så här nu en massa månader framåt, jag vill inte.
Men det är bara att se glad ut och tänka det blir iallafall lite ljusare ute.          Ha det bra ute i snön !
  


IKEA!

Idag har vi varit på en utflykt till Sundsvall,alltid kul att fara dit. Vi släppte av Alex och Isabelle inne i stan och sedan for vi vidare ut till Birsta, där favvo affären ligger IKEA ! Vi små shoppade lite nytt till hemmet.  När vi var klara med IKEA så gick vi in och ögonshoppade på alla de andra små butikerna, nej jag köpte två små skålar på DUKA och ett par leggins.
Har haft en rolig dag med Kostas.

Säng!

Idag har vi varit och köpt en ny säng, hoppas inte att vi får vänta så länge innan vi får hem den.
Jag vill sova som en prinsessa nu!

SMS!

Tänk att ett litet pip från mobilen kan fylla ens hjärta med så mycket glädje och värme speciellt när det kommer från de underbara barnen. Jag tar tacksamt emot flera mobilpip

Sjukgymnastik!
Idag har jag varit hos sjukgymnasten för min onda rygg. Jag har fått lära mig att stå rätt och att andas riktigt , det låter ganska så flummigt men oj vad nyttigt. Från och med nu ska jag träna på det varje dag och förhoppningsvis kommer det onda att försvinna och jag kan börja att känna lite glädje. Det är jobbigt när varje steg eller andetag man tar gör ont , man blir ganska grinig och elak , stackars min familj att dem står ut. Dem  är guld värda.
Husdjur!

     

Som de flesta andra familjer trillade vi  dit på husdjur. Det började lite oskylldigt med ett par fiskar som simmade runt, runt i en glasskål och slutade nere i toaavloppet. Hu så hjärtlösa vi va, vi bestämmde då inga mera djur, men så gick det några år och det kom hem ett äckligt råttdjur med namnet Willy som dessutom luktade BLÄ. Dagarne gick och alla började ett få känslor för den lilla krabaten, vi tyckte att han var så ensam så vi skaffade honom en fru ,Wilma , ett gulligt par som inte fick några ungar.  Efter några år kom allergin krypande så det var att ta farväl till de små liven ,dem fick komma tba till djuraffären.
Ytterligare några år for förbi och helt plötsligt blev vi med hund . Zhara en tjock svart labbe på 4 år som man bara blev så KÄR i. Livet ändras när det kommer in en hund i livet men bara till det bättre när vi ändå var i gång med djur kunde vi lika väl ha en katt - Herbert - Zhara och Herbert blev bästisar , lekte och sov ihop , så den dagen inte Zhara klarade av livet hos oss längre blev det tomt för Herbert och för oss andra. Vilken sorg och tomhet , jag tror nog inte att tomheten kommer att försvinna helt , men det måste gå.       Vi klarade av att vara utan hund i knappt 4 månader , då hämtade vi hem valpen Börje , en riktig goklump som förgyller dagen.

Badet!Idag har jag haft en jätte trevlig dag på badet med Elisabet ,
relaxen var toppen och jag är snart tillbaka som gäst där.
Motion!

Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken.

Visdom!

Arbete är det viktigaste i livet , därför bör vi alltid spara lite till morgondagen.

Tack!

Tack Nikita för hjälpen!   Ja vad skriver man i sin blogg, jag har inte riktigt kommit på det ,och hur mycket skriver man i den per dag så det inte blir FÖÖR MKT , skulle gärna ta emot lite tips ifrån vana bloggare.

Konstgömman!

 
                                      
      
Idag har jag varit i konstgömman och promenerat , det finns en och annan fin plats här i Ängsmon.


Grått!Idag har det varit en grå och trist dag, regnet har gjort så att jag frusit 
både till kropp och själ.

 Dagens boktips!

                                                                  
      
Här kommer två boktips:  Saffransköket av Yasmin Crowther
och Tusen strålande solar av Hosseini Khaled.
Läs och njut.

Lägenhet !

 


Idag har jag äntligen satt mig i lägenhetskö.
   Hoppas att vi kommer att få lite större än detta
dass. Men läget är det inte nått större fel på .

Herrvik!

      

Här är lite bilder från Gotland, Herrvik -augusti 2008

Musik jag gillar!

En super bra låt!

Kleerup feat. Titiyo "Longing for lullabies"

Visdom

När livet varit som bäst har det varit arbete och  åter arbete,
men tack och lov har det inte alltid varit bäst .

En vecka!

Nu har det gått en vecka sedan Sofia flyttade, jag saknar henne det är så tomt.
jag önskar Sofia all Lycka på livets krokiga väg!

Fredag

Fredag och en underbar höstdag, solen har värmt min frusna kropp när vi var ute på promis.


Middag!

Idag ska alla mina barn komma och äta midda!

Här är mina barn!

Välkommen till min nya blogg!

Hej! Nu har jag äntligen också skaffat mig en blogg. I min blogg kan du läsa om mig och mitt liv. Jag är en fyra barns mamma som kommer från Gotland  men bor i Östersund. Min make kommer från en liten by i Grekland. Så vi brukar spendera en liten del av året där.

RSS 2.0