Räkningar!



Månadens tristaste uppgift är nu gjord och jag inser att jag kommer att överleva i maj också!


Glad Påsk!



Nu är jag påväg till Blåkulla önskar alla en GLAD PÅSK!


Hemlängtan!



Idag har jag fått en så obeskrivlig längtan till havet och hem till Gotland!


Musfångare!



Tänk att den här söta lilla katten är en så stor äcklig musfångare, han lägger nattens fångst framför ytterdörren så det första man kliver på när man stiger ut är Herberts möss.


Önskan!



Idag kom Sofia hem på middag, hon önskade kycling, ris och currysås. hennes snällla  pappa fixade det till oss alla. I lördags när Sofia kom hem önskade hon kött och vem lagade det till henne måntro, jo hennes snälla pappa. Vilken tur Sofia har som har en sådan vänlig pappa.


Grått!

Idag är det grått, regnigt och trist och jag känner mig precis lika som vädret.  Jag borde åka in på tisdagsfika på PAUS men jag ids inte, det är Sofias sista fika på 4 veckor,som alla vet åker hon och syskonen till Grekland på söndags.

Jag tror att jag tar mig en promenad i regnet och sen när jag kommer in tar jag mig en tisdagsfika här hemma med Kostas, vi har kardemummakaka som vi har fått av Emelies mamma som vi kan ha till kaffet.



Måndagslyx!



Idag har jag verkligen fått njuta av måndagslyx. När jag kom hem från jobbet på eftermiddagen så hade jag fått ett nytt månadsmagasin, bryggde mig en kopp kaffe och gick ut på verandan på baksidan och bara njöt utav solen som värmde och av fåglarna som sjöng, det kommer säkert att bli många sånna härliga eftermiddagar nu framöver.


Set!



Igår blev jag en glad ägare av denna skål och slevar. Vi var på Cervera för att köpa några presenter och vips så ramlade de här oxå ner i korgen.


Blommor!



Den här fina buketten har jag fått idag, det värmde i fredagshjärtat. Nu ska vi äta middag för två.


Skört!


Från att leva livets allra bästa dagar med sol, värme, skratt och glädje så är inte sorgen långt borta. Alla mina tankar går till en god arbetskamrat och hennes familj.


Ris!



Idag har jag plockat påskris och satt på köksbordet men jag har inte satt i några fjädrar det får vänta ett tag till det är ju ett par veckor kvar. Jag längtar till påsken för då kommer familjen Åkersberga på besök, synd bara att 3/4 delar av mina kids är i Grekland hos Jajja och Pappou och firar grekisk påsk, man kan inte få allt här i livet.



Mitt i påskstyret håller jag på att slå in kalenderpaket till min syster ska även ta itu med Malins det gäller att vara ute i god tid, jag brukar alltid vara ute i sista sekunden och det är svårt att hitta på små paket till alla dagar från första advent  och fram till julafton.


Lurad!

Idag är det 1:april och jag har blivit lurad ett par gånger utav eleverna på skolan, dem tyckte att det var jätte kul att kunna lura mig, det bjuder jag på.

Solen skiner så jag borde gå ut en sväng istället för att sitta här.

RSS 2.0