Stearinljus!Ikväll ska vi komma ihåg att släcka ner lamporna och tända upp med en massa stearinljus, det är ju earthhour. Förra året hade Alex och jag det jätte mysigt, hoppas att vi får det ikväll också.      Nu sitter vi och väntar på att våran mat ska komma hem, vi har beställt mat jag orkar inte att fixa något idag.


Middag och våfflor!De här bilderna symboliserar lite av min dag. Kannan från marimekko köpte jag i Sundsvall ,(min är limgrön) påskriset var Börje och jag ute och plockade efter middagen och när vi kom hem så hade Vasso och Alex fixat våfflor.     Vi hade en trevlig kväll, fler av dem TACK!


Mätt!

Det var länge sedan som jag kände mig så mätt, nästan så att jag blir illamående, har ätit en god middag med TREVLIGT sällskap. Kostas har även gjort munkar men jag tror inte att det finns plats för någon inte ens om jag väntar.

Badrum!Igår var vi i Sundsvall för att titta på badrum,Kostas ska fixa lite nytt till badrummet hemma i byn nu när han åker ner i påsk. Oj så mycket snyggt det finns, synd att man inte har en riktigt tjock plånbok. Det vi bedtämde var helt ok och kommer naturligtvis från IKEA.


Abba!

Alex och jag har tittat på Mamma Mia nu i em, jag blir så glad när jag ser den filmen. ( och jag längtar till Grekland ) Nu när jag sitter här vid datan lyssnar jag även på ABBA , hur bra var dem inte, tyvärr glömmer jag att ta fram mina skivor med dem, jag får skärpa till mig.

Arctura!Här på Arctura kunde jag ha suttit nu och ätit middag tillsammans med Måltidsservice, men vad gör jag istället, jo ligger hemma i soffan och är sjuk,det är så trist har varit det i fyra dagar nu, förhoppningsvis är jag piggare imorgon så att jag orkar klä på mig och kanske gå ut en liten stund.


Möbelvård!Det lät rekorderligt - möbelvård- varför tar man inte mera hand om sina möbler? Idag har jag faktiskt tvättat sofföverdragen och kuddarna, dammsugit soffan, jag känner mig så nöjd och glad att jag har gjort det. Nu önskar jag mig nya kuddöverdrag med lite vårkänsla och nya gardiner, jag kanske hittar något på  IKEA när vi ska dit på söndag.


Sjuk!

Idag är jag hemma och är sjuk, ont i halsen, kroppen och lite i öronen. Åh vad trist det är, dagen går så långsamt, jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, börjar jag med en film somnar jag, tar jag en bok somnar jag, ja då är det enklast att jag lägger mig ner i sängen och sover då är jag kanske frisk när jag vaknar.♥

Paj & saft!


Är lite små pysslig idag, jag håller på att koka svartvinbärssaft och gör en hallonpaj som vi ska äta till efterrätt ikväll. Det doftar underbart i köket, ja doften sprider sig överallt.


Sundsvall!

Jaha då skulle vi ha åkt till Sundsvall idag, men imorse när jag vaknade hade jag ont i halsen, kroppen och huvudet sprängdes, det blev inte någon färd till S-vall men forhoppningsvis blir det nästa helg istället.
När jag varit ute med Börje på morgonpromisen och ätit frukost kröp jag ner i sängen igen och sov ett par timmar till, det var väl behövligt, det känns lite bättre nu men inte helt ok, som väl är är det bara lördag en dag till att kurera sig ppå innan det är dags för jobb.

Besiktad!

Nuhar jag besiktat hela kroppen känns det som, allt från att ha varit hos tandläkaren till att göra livmoderhalscancer prov, det är skönt när man har fått grönt ljus på allt, då kan jag andas ut!

Filmdag!Så här ser vår tulpanbukett ut som vi har på köksbordet, jag har tänkt att slänga den i flera dagar men på något vis så tycker jag att den är ganska fin.
Nu ska vi ha lite filmtajm, vädret är lite grått och trist så vi väljer att inte åka ner till isen och promenera.


Hårfix!

Just nu håller Alex på att tona mitt hår,håll tummarna att det kommer att bli bra, annars är det bara att vänta tills det gått ur eller att uppsöka en frissa svårare är det ju inte.

Idag har vi varit på stan en liten stund. Jag har unnat mig en lite dyrare handsalva som känns super härlig på händerna och luktar underbart.

RSS 2.0