I just can't stop loving you!


Ja då har jag sett filmen med King of pop, ja det finns inte ord hur begåvad denna man var, vilken musiker och dansare, sorgligt att det aldrig blev några konserter, jag kan få en tår i ögat


Frukost!Idag har jag varit och ätit frukost på Ängsmon, det var kul att komma dit igen det kändes bra och det var en trevlig stund som vi hade .

Hittade några bilder från i somras när Stina och jag var och fjällvandrade över dagen uppe i Vålådalen, fjällen är bra härligt på sommaren!


Spotify!

Igår så fick jag äntligen SPOTIFY,tack Johan att du kunde ge  faster den glädjen. Håller på att göra spelningslistor, riktigt roligt, naturligtvis ska jag ha en egen för KING of POP. Håller på att lyssna lite på honom nu,vi ska gå på This is it imorgonkväll.

Frost!Trots ganska tidig söndagförmiddag så har Börje och jag hunnit me att vara ute på två promenader.
Den första kändes frisk och härlig då bestämde jag att jag skulle ta cykeln och uträtta lite små saker på Lillänge. men när jag var ute en andra sväng så hade det blivit så mycket grinigare ute så nu ska jag vara innne och kolla på en film med Alex -Up - .


Sover!

Vad ska man hitta på när alla sover en lördag förmiddag, ja då menar jag ALLA, människor som djur som bor här under samma tak.      Det är tyst och skönt men på ett sätt lite trist, förhoppningsvis är det någon som vaknar till liv om en stund.

Jag vet inte riktigt vad dagen har att erbjuda, vi ska kanske åka in och titta på nya torget som hade invigning igår kväll.

Simon & Victor!

Åh vad jag längtar till ikväll, skall gå på Simon & Victor och äta mat tillsammans med några gamla arbetskompisar. Vi ska fira Maja som fyllde år förra veckan, kul att hitta på något en vanlig onsdagskväll.

Trist!

Jag tror nog att det här blir den tristaste söndagen det här året, jag bara längtar tills dagen är slut så att jag kan krypa ner under täcket och sova. Om man längtar till att det ska bli måndag då är det illa, men så e livet ibland.

Lördag!


Känner mig ganska nöjd med min lördag hittills. Jag  har varit på långpromenad med Alex, Börje och Spencer i det härliga höstvädret. Det är så rofyllt att promenera tillsammans med någon när solen skiner man kan surra på me varann.        Har små pysslat lite hemma bla bakat en äppelkaka i musformen som blev jätte smaskig.


Dyr Dag!

Idag har det varit en sådan där dag som pengarna bara flugit iväg. Jag har varit på besök hos tandhyginisten, alltid skönt efteråt. Katten har varit och fått sin årliga spruta och till sist så köpte jag en rackarns dyr mat till kissen 319 kr för 3 kg, nu hoppas jag att Herbert kommer att tycka om den och bli en glad och nöjd liten kisse.

Nu ska jag brygga mig en kopp kaffe och sedan kolla på Bonde söker fru, spännande att se om det är något ansikte man känner igen:)

Bio!

Igår kväll var vi på bio - tittade på Flickan som lekte med elden. Helt ok men jag säger att jag tycker att Män som hatar kvinnor e bättre och det tyckte jag även om böckerna, jag väntar med spänning på att Luftslottet som försvann ska komma ut på bio. Det är alltid kul att gå på bio lite annan känsla än att kolla på film hemma i sin egna soffa.                      Tack Niklas!

Växlande väder!

Hur kan vädret växla så!? När jag kom hem i eftermiddags så tog jag mig en härlig cykeltur tillsammans med hunden, solen sken och det luktade underbar höst , tom solbrillorna va på. Nu när jag satte mig här vid datorn hör jag hur det spöregnar är grått och mörkt. Vädret är nästan som mitt humör kan vara ibland, riktigt omväxlande!!

5 rader!

Idag har jag fått en önskan om att jag måste blogga minst fem rader, hur ska det gå till vad ska jag fylla alla rader med?                 Idag  eller rättaresagt hela den här veckan ska jag jobba på PC, det är helt okey att vara där för omväxling, jag är varannan vecka på Odenslund och nästa på PC.      Odenslund passar nog mig bättre det är en liten skola och barnen är från förskoleklass till åk 5, jag gillar den storleken på ungar. Det som är bra med PC är att det är jobbarkompisar där som man kan prata me det är det inte på Oden.

Oktober!


Redan oktober månad, vad tar tiden vägen?! Det är redan 5 månader sedan som Alex och jag var i NY,jag tänker nästan varje dag på vår resa och längtar tillbaka, jag hoppas verkligen att vi kommer dit i december nästa år.
Igår så stukade jag foten och det gjorde så himla ont, som väl är har det lagt sig lite idag och det känns bra .


RSS 2.0