Mobil!


Här  är min nya
mobil  LG/ KS 20.    Jag fattar ingenting men jag lär mig väl så småningom, men det kommer att ta tid.
Igår när vi lunchade med familjen Norrö så fick jag den i present av Henrik, helt otroligt jag som hade varit och tittat på ny mobil i måndas på EXPERT i Visby, vilken tur att jag inte slog till.

Graven!

Solen värmer och vinden blåser lite lätt, en bra dag att promenera ut till Mamma och Pappas grav. Vi gick längst kärleksstigen , en underbar väg att gå och det doftar så gott..   Som alltid är det väldigt rofyllt att komma ut till kyrkogården,tankarna samlas och man får ro. Vi ställde en ros som vi plockat i Cajsas trädgård.

Visby!

Nu har vi kommit in till Visby efter att ha varit på landet en vecka.     Jag gillar verkligen Visby men jag kan tycka att det har blivit för mycket turister och lite väl ''inne'' men det är väl bara att följa me utvecklingen. Ikväll ska jag ta kameran och förhoppningsvis få till en hel hög med bra bilder, en perfekt stad att fota i. 

Russ!

Idag har jag äntligen köpt mig ett litet gotlandsruss, tyvärr inte något riktigt bara i betong, men oj så gulligt. Vi systrar har idag ätit lunch på Hamnkrogen, gott och trevligt. Efter lunchen gick vi på Skansen på en konstutställning, där blev jag förtjust i en tavla som jag köpte, det ända problemet som jag ser det nu hur ska jag få hem tavla och häst, allt ordnar sig nog , tur att jag har Alex me mig.

Blå Lagunen!

Idag har vi varit på ett nytt ställe (för oss) här på Gotland, Blå Lagunen ett jätte härligt ställe, tyvärr blåste det lite väl mycket och vinden var lite kall för att jag skulle ha lust att bada, det blir nästa gång.        Vi har  även varit upp till Fårösund och fikat på Furillen. En helt ok dag i mitt tycke, bilder kommer senare när jag har lite bättre uppkoppling.

Herrvik!

Sitter nu ute i Herrvik som ligger på östra Gotland. Det är nog den plats som jag gillar att vara allra bäst på när det är sommar och varmt.      Vi kom in från en härlig promis runt kuppen, har plockat blommor och lite smultron.

Packat!

Nu har jag packat klart min väska inför Gotlandsresan, nu är det bara att vänta på att klockan ska bli 04:45 i morgonbitti,då är det dags att kliva upp för att hinna till tåget som går kl 06:00, lite väl tidigt i min smak men men vad gör man inte för att komma hem till ön?!                  Nu ska vi åka och handla lite resegodis och någon tidning.

Cykeltur!

Vaknade i morse att det var varmt och soligt, vi bestämde när vi satt och åt frukost att vi skulle ta oss en cykeltur i det fina vädret. Jag kädde på mig i en ny sommarklänning och kände mig så fin, vi hoppade på våra cyklar och trampade iväg,blommorna doftade så gott längst vägen. När vi väl var framme vid målet och skulle ta oss tillbaka hem vad möts vi av då, jo en regnskur och åska, men det var bara att trampa hem och bli blöt som en dränkt katt.

Dagens bilder!


Svägerska och syster!

Jag har haft en trevlig eftermiddag med min syster och svägerska,kul att Carola hittade hit hem till oss det händer inte allt för ofta.  Vi var på en skön promenad, satt på baksidan och njöt av den lilla solen som sken , nybakade muffins och gott kaffe.

Thailändska paviljongen!

Idag har min syster och jag varit på en utflykt till Thailändska paviljongen i Utanede. Det var ett roligt utflyktsmål. Vi fick  en liten guidad rundtur bara vi två, den var alldeles lagom. Det är kul att ha varit där men det är nog inget jag kommer att  återvända till.

Regn!

Jaha då har man haft semester i 4 dagar och det har bara varit regn och kallt ska det vara såhär?!   Jag sätter mitt hopp till Gotland!

Frissan!

d

Idag har jag varit hos frissan och klippt mig ganska kort, det känns jätte bra det ända problemet är hur jag ska kunna fixa till frisyren själv, det är ju inte riktigt min grej              Syrran har idag bakat jätte goda muffins med blåbärssmak.

Trio Quinta!Ikväll har min syster Stina och jag varit på en fin sommakonsert i Ängsmokyrkan med Trio Quinta. En stillsam konsert i sommarkvällen. Det var även en liten andakt och vi sjöng en psalm min favorit sommarpsalm , En vänlig grönskas rika dräkt.

RSS 2.0