Händelselöst!

Just nu är jag inne i ett ganska händelselöst liv,allt bara rullar på i sin vanliga lunk, vakna, ut me vovven, frukost ,jobb, hem, ut me vovven, middag och efter en stund en ny vovve promis. Kolla lite på tv och datan och sen är det god natt. Ja så rullar dagarna på för mig just nu.


Svulla!

Igår kväll hade jag en riktig svullar kväll med både Ben&Jerry glass och ostbågar, det var riktigt mumsigt!


Städning!

Lördag förmiddag och klockan är bara kvart över 10, jag har hunnit med att köra ett par maskiner tvätt och städat hela övervåningen jätte noga, ganska kul när man är lite pepp och när solen skiner. Nu ska jag hoppa i kläderna för att halka omkring lite där ute med Börje.


Stan!

Igår var jag en sväng på stan tillsammans med Alex. Det var jätte länge sedan som jag var inne en lördag, det var trivsamt, kul att träffa lite folk som man nästan aldrig möter.

Jag köpte lite små saker bla vantar, fyndade, ett par var det 50% på och på det andra 30%.

Innan åkte hem svängde vi förbi Törners, Alex var sugen på en räkmacka och till oss andra köpte jag bröd. Jag fick även en stenugnsbakad limpa, den var super god.


Fika!Idag är Kostas och fiskar tillsammans med sin lillebror, jag hoppas verkligen att det blir napp, jag är så sugen på fisk!


Fika!

Nu väntar jag på att Niklas och Emelie ska komma hem, vi ska ta en liten eftermiddagsfika. Jag har just plockat ut "mamma" limpor ifrån ugnen, åh det doftar så gott, hoppas att de smakar lika bra som det doftar.

Igår var vi på en jätte härlig promenad med Börje, solen sken och det var nästan vindstilla. Vi hade med oss säsongens första kaffetermos, det smakade underbart. Hoppas att det kommer att bli många sånna tillfällen nu framöver.

Till middagen kom kidsen hem alla utom Niklas som jobbar så knasiga tider nu det är inte kul. Vi hade ett par trevliga timmar tillsammans innan Kostas och jag åkte till stan för att gå på bio, -The Swan- med Natalie Portman.

Min bästa måndag på länge var det igår. ♥

Takdropp!Äntligen, äntligen så har solen kommit för att smälta bort lite snö och vinter. Jag blir så glad när jag hör och ser takdroppet och känner solens värme på kroppen.


RSS 2.0