Pause!

I eftermiddag ska vi som jobbade på Ängsmon förr gå ut och fika, det var länge sedan, hoppas att dem flesta har tid och lust att komma.  Vi ska träffas på Pause.      Innan vi ses tänkte jag kolla lite på rean, hoppas att jag hittar något till nästkommande kalender, jag har iallafall 4 paket till Malin och till syrran två.

27 december!

Dagarna flyter förbi i all hast trots att det inte händer speciellt mycket.
Vi hade en härlig jul med lagom balans utav allt, jag tror nog att det var vår bästa jul, beror det på att vi alla blir äldre och att det inte är så stort hysteri. God mat och bra klappar.

Idag är det första dagen på länge som jag är ensam hemma utan herr Grek, tur att Alex är hemma så jag har någon att prata med när lusten faller på för lite prat.

Snön yr utanför fönstret, när jag går ut med Börje så flyger hans öron och det ser lite roligt ut så jag får skratta lite, tänk vad bra att ens djur kan ge så stor glädje.


Lunch!

Redan fjärde advent om en vecka har vi decembers höjdpunkt, julafton! Jag har inte riktigt kommit i rätt stämning, men som sagt det är en vecka kvar så jag hinner nog.

Idag har vi haft trevligt lunch sällskap, familjen Skidspåret. Vi bjöd på något så enkelt som risgrynsgröt och skinkstut, jätte gott och framför allt trevligt, vi har inte setts sedan i somras.

Mingel!

Nu är jag laddad och redo för att knalla iväg på glöggmingel, jag är fixad och presenten ligger i hallen och väntar på att bli överlämnad till värdparet.

Trött!

Just nu känner jag mig så trött, det går nästan inte att beskriva. Det är hemskt att man är lika trött på morgonen efter 8 timmars sömn som när man går och lägger sig. Kan det vara vitaminbrist eller brist på något annat, finns det tankar som ger trötthet eller är det bara vanlig december trötthet, jag får bita i det sura äpplet ett par veckor till innan det blir lite ledighet.
Jag håller på att kolla på resor, jag vill till Marocka, hittade en bra resa i förrgår till ett bra pris men var inte tillräckligt snabb, det är bara att leta på och hålla tummarna, om inte så får jag vara hemma på ledigheten och bara slappa, kanske unna sig en dag på relaxen, biobesök och bara vara ute och andas in lite frisk luft, det ska nog också vara bra för själen.

Deg!

Idag har jag äntligen gjort julens pepparkaksdeg och degen till mandelmusslorna, nu ska degen få vila i kylen till imorgon, då är det dags att damma av formarna.

Blottare!

Igår när jag skulle gå hem ifrån skolan och ta bussen så var jag med om en väldigt obehalig händelse.
En kille mellan 16-18 år blottade sig för mig, så JÄVLA otäckt. Vad är det för fel på sånna man kan ju undra.  Det känns inte så behagligt att gå ut med hunden nu när det är mörkt trots att jag vet att chansen att det dyker upp en blottare till här ute inte är så jätte stor.

RSS 2.0